Нечувено: Двоглави орао на још једној школи у Српској!?

У Народној скупштини Републике Српске, одгођена је расправа и пробијен рок који је ОХР поставио за повлачење одликовања ратном руководству. За то вријеме чак и на основној школи се може, несанкционисана деценијама, наћи оваква неподопштина!?!

петак, мај 7, 2021 / 09:45

Што је још горе, овој основној школи је недавно обновљена фасада да би била енергетски ефикаснија, а стара табла са увредљивим симболима је поново на истом мјесту!!! То је јасан показатељ да је геноцидна, шовинистичка политика у Републици Српској системска и са предумишљајем…

…читали би у наставку текста, да је Фронтал.РС у мрежи рачуновођа који броје туђинске паре, како би глумили независне новинаре.

Већ смо писали о "скандалу" да је двоглави орао сасвим неометано у употреби на основној школи, без обзира што је тзв. Уставни суд Босне и Херцеговине давног 31. марта 2007. године забранио грб Републике Српске као нешто увредљиво за друге народе. Заправо никог није брига, нити ће бити.

То значи да је бити Србин само по себи увредљиво и подложно санкцијама у постдејтонској државној заједници, познатој и као БиХ.

Стваран свијет и самоодрживи људи се ОХР-а много мање боје од наших политичара, а посебно им не уступа реалитет и здрав разум. Тим појмовима никакав ауторитет не производи Кловн Валентин (Инцко).

Примјер са основне школе Змај Јова Јовановић у Бањој Луци, показује по ко зна који пут да су за оволику количину самопонижења и пристанка на нешто на шта се пристати не смије, криви само фотељаши и среброљупци наше политике, који су преко ноћи послушно наручили и примјенили замјенски "амблем" и новокомпоновану химну.

Дјеца из основних школа вам се смију.Оставите одговор