Мурињо новинара ућуткао његовим чланком

На конференцији за медије Реал Мадрида пред вечерашњу утакмицу са Галатасарајем је виђен изузетно занимљив детаљ, јер је Жозе Мурињо на невјероватно ефикасан начин одговорио на провокативно питање једног новинара. Радио новинар Фернандо Бургос, који је близак са Икером Касиљасом је питао Муриња зашто је Реал примио бар један гол на 11 од последњих дванаест […]

среда, април 3, 2013 / 20:59

На конференцији за медије Реал Мадрида пред вечерашњу утакмицу са Галатасарајем је виђен изузетно занимљив детаљ, јер је Жозе Мурињо на невјероватно ефикасан начин одговорио на провокативно питање једног новинара.

Радио новинар Фернандо Бургос, који је близак са Икером Касиљасом је питао Муриња зашто је Реал примио бар један гол на 11 од последњих дванаест мечева, на шта је Португалац врло ефектно одговорио:

– Дијего Лопез тренутно брани на начин који може да критикује само неко ко није непристрасан. Овде имам Ваше ријечи од прије пар година – рекао је Мурињо.

Тренер Реал Мадрида је онда извадио лист папира, са кога је прочитао Бургосов чланак из 2006. године:

– Играч "Икс" мора да игра. Не прихватам идеју да постоје играчи који морају да играју без обзира на форму. Тренери не би смјели да допусте овако нешто. Играч не може бити стартер због репутације. Трофеји освојени у прошлости не значе да неко мора почињати утакмице. Требало би да играју играчи који су у најбољој форми, не играчи који имају најбољу репутацију – прочитао је са папира Мурињо.

Закључак који се намеће је да ће Икер Касиљас, који се недавно опоравио од повреде, дефинитивно морати још да сачека како би се вратио међу стативе “Краљевског клуба”.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор