Meркатор: Добитник преузео Шкоду Јети

У Меркатор Центру Бања Лука данас је одржана додјела главне награде „Хуманитарне СМС наградне игре“ у којој су од 01. аугуста до 30. септембра могли учествовати сви купци који су обавили куповину једног од Проктер&Гембл производа у било којој од Меркатор трговина у Босни и Херцеговини. Након што је на свом мобилном апарату видио пропуштен […]

четвртак, новембар 11, 2010 / 15:10

У Меркатор Центру Бања Лука данас је одржана додјела главне награде „Хуманитарне СМС наградне игре“ у којој су од 01. аугуста до 30. септембра могли учествовати сви купци који су обавили куповину једног од Проктер&Гембл производа у било којој од Меркатор трговина у Босни и Херцеговини.

Након што је на свом мобилном апарату видио пропуштен позив и прочитао управо СМС поруку да је нови власник Шкоде Јети, Дејан Крнета из Приједора није се дао увјерити све док није дошао поново у Меркатор Центар Бања Лука. Приликом преузимања кључева свог новог возила, господин Крнета и даље уз дозу невјерице истакао је: „ Када сам прочитао СМС поруку помислио сам да је нека шала у питању. Користим прилику да захвалим Мерцатору. Иако сам из Приједора, често долазим у Меркатор Центар Бања Лука. СМС сам послао 2 пута и освојио главну награду, тако да сам сигуран да ћу окушати срећу и у наредним наградним играма Меркатора“.

У протеклом периоду уручен је и ваучер за преуређење стана у вриједности од 7.000 КМ господину Бошку Тодоровићу из Теслића. Остатак наградног фонда, производе марке Браун, данас је преузело 20 сретних добитника.

Како је најављено на почетку пројекта, цјелокупан СМС приход намијењен је за хуманитарне сврхе“. –

истакли су на данашњој свечаности представници компаније Меркатор Бања Лука и Проктер&Гембл те додали

„Дио прикупљеног СМС прихода већ смо уручили Клиничком центру Бања Лука, док ће други дио у наредном периоду бити уручен Општој болници Брчко, за потребе педијатријског одјела. Меркатор Бања Лука срдачно захваљује свим грађанима који су слањем СМС порука дали свој допринос овом хуманитарном пројекту“.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *