Међуопштинске игре:Прва медаља иде у Бијело Поље

Прву златну медаљу на 48. међуопштинским омладинским спортским играма /МОСИ/ на Сокоцу освојила је Слађана Перуновић из Бијелог Поља у трци на 800 метара. У овој дисциплини, у којој се такмичило 11 атлетичарки, друго мјесто припало је Владанки Гаврановић са Сокоца, а треће Теодори Симовић из Новог Пазара. У трци на 1 500 метара за […]

четвртак, 7 јула, 2011 / 06:20

Прву златну медаљу на 48. међуопштинским омладинским спортским играма /МОСИ/ на Сокоцу освојила је Слађана Перуновић из Бијелог Поља у трци на 800 метара.

У овој дисциплини, у којој се такмичило 11 атлетичарки, друго мјесто припало је Владанки Гаврановић са Сокоца, а треће Теодори Симовић из Новог Пазара.

У трци на 1 500 метара за атлетичаре златну медаљу освојио је Предраг Ранђеловић из Пријепоља, сребрна медаља припала је Мухамеру Хасановићу из Новог Пазара, а бронзана Дарку Росићу из Рогатице.

У овој атлетској дисциплини такмичило се 13 атлетичара.

МОСИ игре на којима учествује око 2 000 спортиста из 25 општина Српске, Федерације БиХ, Србије и Црне Горе данас је на Сокоцу отворио предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Спортисти ће се до 10. јула такмичити у 13 дисциплина. Мушкарци ће се такмичити у фудбалу, рукомету, одбојци, кошарци, атлетици, каратеу, шаху, стоном тенису, малом фудбалу, планинарству, риболову, бициклизму и стрељаштву, а жене у свим овим спортовима, осим у малом фудбалу, фудбалу и бициклизму.

За одржавање игара припремљено је двадесетак спортских терена, од којих су стари реконструисани, док је изграђено седам нових. Изграђени су нови терени за кошарку, мали фудбал, одбојку, а радило се и на спољашњем уређењу спортске дворане, као и на реконструкцији атлетских борилишта и фудбалског терена.Оставите одговор