Кривокапић у сукобу са партнером из Поточарске коалиције: Стидљиво примјетио ратнохушкачке изјаве Ђукановића

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић уколико настави са ратнохушкачком реториком преузеће одговорност за све посљедице које могу настати подстицањем на екстремизам, поручили су из Кабинета црногорског премијера Здравка Кривокапића.

недеља, јун 27, 2021 / 14:35

Из Кабинета предсједника Владе реаговали су на саопштење шефа Кабинета предсједника државе Миодрага Радовића, који је синоћ саопштио да ће се, "ако то буде потребно, гинути да би сачували Црну Гору од отворених великосрпских насртаја".

Из Кабинета пријемера су оцијенили да о неозбиљности, која влада у опозиционој Демократској партији социјалиста /ДПС/, најбоље говори чињеница да су се у реду незрелих реакција поређали сви – од шефа партије, организације, па до шефа кабинета предсједника Црне Горе, који понављају, како кажу, потрошену причу.

"Колико је утемељена и озбиљна ваша политика не бисмо трошили вријеме. О томе су се јасно изјаснили грађани", наведено је у реаговању из Владе.

Из Кабинета предсједника Владе рекли су да забрињава најава државног удара, односно, како су рекли, неуставно дјеловање предсједника ДПС-а Мила Ђукановића.

"Управо ваше дјеловање је и данас највећа опасност за демократски развој, стабилност и мир у Црној Гори", поручили су у реаговању из премијеровог кабинета.

Из Кабинета премијера позвали су да се објасни на који начин и са ким Ђукановић планира да руши актуелну Владу.

"Позивамо вас на озбиљност и да рјечник прилагодите оквирима пристојности јер управо са ваше адресе стижу непримјерене квалификације, најава сулудих акција и опасних потеза", наведено је у реаговању из Кабинета премијера Црне Горе.Оставите одговор