Кад паре нагоне на протесте: ЈМБГ се сакрио у Бању Луку

Више је него бизарно од окупљања осморо људи правити вијест, па колико год у збиру страних донација они били тешки. Неки од фаворита страних фондација, који су у њих и рад њихових опскурних организација уложили стотине и стотине хиљада марака, будући да морају одржавати привид активности преселили су се у Бању Луку, да би ту […]

понедељак, јун 24, 2013 / 21:28

Више је него бизарно од окупљања осморо људи правити вијест, па колико год у збиру страних донација они били тешки.

Неки од фаворита страних фондација, који су у њих и рад њихових опскурних организација уложили стотине и стотине хиљада марака, будући да морају одржавати привид активности преселили су се у Бању Луку, да би ту организовали протест за ЈМБГ.

Како и приличи моралним евнусима, нису се приближили ниједној институцији, већ већ су своје јављање спонзорима обавили у парку поред народног позоришта.

Ту су се окупили како би, пази сад, пренијели поруку парламентарцима из РС да не треба да брину за своју безбједност и да могу без икаквих проблема да додју у Сарајево на посао.

Поручују, замисли, да су спремни за вријеме одржавања сједница парламента да бораве у Бањој Луци ако би то помогло да парламент БиХ настави са радом.0 КОМЕНТАРА

  1. „па колико год у збиру страних донација они били тешки.“

    Pa ja bih rekao da sve tekstila na njih osmero košta koliko jedna Željkina torbica.

    Al, dobro, Željka je svoje krpice faktički zaradila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *