Инцку и Невладинићима Фронтал.РС (радо) стаје на муку

Као што сад заиста кловн Валентин застане да се услика са извјесним В. Мијатовићем у Лакташима, а сву славу поберу Мијатовићеве метросексуалне трифртаљ хлачице, тако се Инцко усликао крај мурала генералу Младићу у Фочи.

четвртак, јул 8, 2021 / 17:50

Тај мурал је неко прецртао великом петокраком, што и није нешто толико нетачно, обзиром да је Младић оштро био против увођења "кокарде" за обиљежје ВРС, као ипак комунистички индоктриниран од малена.

Војска Републике Српске, присјетимо се, за обиљежје је имала српску тробојку у кругу, као наставак сличног прелазног обиљежја ЈНА без петокраке.

Но, и такав мурал смета Валентину Пробуђеном Инцку, који као и сваки високи преставник иживљава своје ниске страсти прије одласка кући са масне плате и великог стана на наш трошак.

Али све, наравно, за рачун Сарајстана, за које је радио и до сада.

Бања Лука се одзива: Најфришкији мурал Младићу који смо нашли

Ми у том смислу прилажемо за насловну фотографију и фото дана, најфришкији мурал Ратку Младићу који се могао наћи у престоници Српске.

Има по Бањој Луци још мурала. Али старијих. Али овај насловни је најмлађи и за сада најљепши, у Бањолучком насељу Нова варош. Овај испод сам каже да је са Паприковца и како Срби гледају на Младића.

Уз поруку да можда корумпирани и властохлепљиви појединци могу скидати табле са именима за Инцка спорних личности, а које су да ствар буде још гора – сами поставили, али да српски народ никада неће заборавити своје вође.

А посебно војсковође!

Ратко Младић је неко кога је српски народ упамтио као храброг и поштеног. Он је симбол отпора и побједе, чија је круна постојање Републике Српске, која је спријечила понављање Покоља над Србима проведеног у Другом свјетском рату у Независној Држави Хрватској, под покровитељством Њемачке и Италије.

Мијењање улога им неће проћи, а њихова дјеца ће тек да их проклињу због лажи којим су их кљукали.Оставите одговор