ПДП у Љескарама: Спремни на сваком мјесту, у свакој мјесној заједници

"Људи желе промјене, нормалан и слободан живот. Ово је крај гдје се некада добро живјело, а данас људима треба посао и достојанствен живот. Зато ће један од наших приоритета бити Приједор, који има огромне потенцијале и трећи је по величини у Републици Српској", рекао је на синоћњем скупу у приједорском мјесту Љескаре предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

четвртак, 8 јула, 2021 / 20:16

Бореновић каже да је и тај скуп показатељ како људи вјерују у политику ПДП-а:

"Ово је мјесто гдје смо имали тек два гласа, а данас смо подијелили педесет нових чланских карата и добили још толико приступница. Увјерен сам да ће Приједор за петнаест мјесеци на изборима донијети праву одлуку у којем правцу треба да иде Република Српска", рекао је Бореновић.

Потрпредсједница ПДП-а Јелена Тривић каже да је у руралним крајевима посебно изражен тренд исељења људи:

"То је тренд који треба зауставити, јер овај крај има изузетне потенцијале за добар живот. Народу треба стабилност и прилика, а жеља за промјенема се осјети на сваком кораку, па и овдје у Љескарама. Ми смо спремни да сваком мјесту, свакој мјесној заједници остваримо директан контакт са грађанима и отворено разговарамо", рекла је Тривићева.

Члан Главног одбора ПДП-а Иван Бегић каже да су Љескаре крај који је некада био врло развијен, а данас људи очекују само достојан живот:

"Овдје је некада пјевао оперски великан Павароти, а данас нема ни адекватне инфраструктуре. Ми ћемо поред Љескара, формирати Мјесне одборе у околним мјесним заједницама и направити снажну партијску инфраструктуру, те показати да ће на наредним изборима овдје СНСД поломити зубе", рекао је Бегић.