Иако сви траже ПЦР: Аеродром Бања Лука нуди серолошки и антигенски тест на КОВИД-19

У већини земаља свијета се захтијева искључиво ПЦР тест, који се у тим круговима сматра најпоузданијим, па га у року од сат, до два можете урадити на свим аеродромима. Не и у Бањој Луци.

среда, септембар 29, 2021 / 12:13

Да је дух закона од 15.09.2021. о заштити српског језика и писма мртво слово на папиру, потврђује не само натпис "Путујмо безбједно" искључиво на латиници, већ и саопштење из Маховљана, које преносимо у цјелости, али пресловљено на наше писмо:

Путовања у вријеме ЦОВИДА-а су донијела разне изазове а у циљу заштите од ширења актуелног вируса. Свакако су глобално компликованија због захтјева надлежних институција земаља у које путници планирају путовати као и захтјева изабраних авио-компанија а односе се на евентуалне захтјеве за тестовима или потврдама о вакцинацији или прележаном вирусу.

Овим Саопштењем обавјешавамо наше путнике да је у просторијма Аеродрома омогућена услуга Цовид тестирања. Обављаће га Здравствена установа "Хеалт Еxпресс" Бања Лука и то методом антигенског тестирања по цијени од 37,00 КМ уз добијање резултата у року од 10-15 мин. Предвиђено је и серолошко тестирање по цијени од 40 КМ.

Надамо се овом одлуком олакшати нашим путницима процедуре везане за путовања. И даље све информације везане за ЦОВИД захтјеве авио-компанија односно надлежних институција земаља опредјења наши путници могу добити на број 051 535 225 Аеродрома Бања Лука.Оставите одговор