Љубиша Петровић: Нисам изненађен пријетњама, већ што због покретања опозива идете у Лакташе

Нисам изненађен пријетњама које су ми јуче стигле из Лакташа, са састанака врха СНСД-а и тајкунске групације, која представља коалицију "Договор за Бијељину".

среда, септембар 29, 2021 / 12:20

Моју одговорност траже они који блокирају наш град, они који не смију изаћи пред грађане Бијељине. Никада нећу бити дио тајкунске и лоповске групације, која ради против овог народа, а ви ако имате снаге, покрените опозив и због тога нисте морали ићи у Лакташе.

Ја чиста образа ходам овим градом, а ви се богами кријете. Доказ за то је и овај ваш пут у Лакташе, а ја ћу вас подсјетити да, када год су у ту вашу чорбу убацивали зачине из Бакинаца, народ Семберије је имао стомачне тегобе, а неки су и страдали од тога.

И овај пут понављате исту грешку, окупљајући највећи олош који је народ у Семберији давно прозрео. Још једном кажем, савјест ми је чиста и радим најбоље што могу за овај народ и Бијељину и тако ће бити и убудуће. Моја порука вама је да се одлуке за овај град и грађане који овдје живе не могу и неће доносити у Лакташима.Оставите одговор