Април, рекордан мјесец на Аеродрому Бања Лука

Како јавља специјализовани авио портал Замаеро, Аеродром Бања Лука је у априлу мјесецу имало 31.263 путника. Овај сајт је често бржи и ажурнији од информација које се добијају из ове институције.Сад ваљају и Посрбице: Ер Монтенегро вози линију Бања Лука – Тиват

Директна авио-линија из Тивта ка Бањалуци кренуће од 27. јуна, саобраћаће петком и недјељом, а путници карте могу да резервишу на интернет страницама авио-компаније "Ер Монтенегро", саопштено је из предузећа "Аеродром" Бањалука.
Скидање круне с главе

Да ли зато што се актуелни министар здравља и социјалне заштите управо епидемиологијом бавио као ужим подручјем интересовања, али ова врста прегледа изостаје у већини европских и свјетских градова.


Ни Руса ни Иранаца на бањолучком аеродрому

Након успјешног посла са Рајан Ером који је отворио четири линије из Бање Луке, у Аеродромима Републике Српске су напрасно почели да се разбацују најавама и обећањима без покрића.


Аеродром Бања Лука не зна за летове до Техерана, планира за Кину

Предузеће Аеродроми Републике Српске јуче је демантовало да ће бити успостављена авио линија на релацији Техеран-Бањалука. Међутим, на сајту иранске компаније "Махан Eр" тренутно је могуће купити карте за Бања Луку.