Скидање круне с главе

Да ли зато што се актуелни министар здравља и социјалне заштите управо епидемиологијом бавио као ужим подручјем интересовања, али ова врста прегледа изостаје у већини европских и свјетских градова.


Ни Руса ни Иранаца на бањолучком аеродрому

Након успјешног посла са Рајан Ером који је отворио четири линије из Бање Луке, у Аеродромима Републике Српске су напрасно почели да се разбацују најавама и обећањима без покрића.

Аеродром Бања Лука не зна за летове до Техерана, планира за Кину

Предузеће Аеродроми Републике Српске јуче је демантовало да ће бити успостављена авио линија на релацији Техеран-Бањалука. Међутим, на сајту иранске компаније „Махан Eр“ тренутно је могуће купити карте за Бања Луку.


Чудо: Авион слетио на Аеродром (Бања Лука)

Званично саопштење од институције са сједиштем у Маховљанима, просто мора Рајанер написати са ипсилоном у овој властитој именици, па ваљда зато свако саопштење шаље латиницом. То је типичан примјер Штокхолмског синдрома у српском језику.Владин патриотизам: Рајанер се просто НЕ СМИЈЕ написати азбуком!

Ово је ко зна који по реду пут да из највише извршне власти Српске, стижу саопштења у којима су неки термини, најчешће имена странаца или западних компанија, немогући за написати азбуком. Иде право у таг латиничење.


Скај Српска затечена: Зашто милион КМ ЈАТ-у?

Успостављање и суфинансирање авионске линије ЈАТ-а од Бањалуке до Београда пореске обвезнике РС коштаће милион марака годишње, јер је ЈАТ понудио услове двоструко веће од комерцијалне цијене, тврди Зоран Ињац, директор „Скај Српске“.Аеродром у вијестима: Можда ће се летјети за Кувајт – директно

Амбасадор Кувајта у БиХ Мохамед Фадел Калаф рекао је данас у разговору са потпредсједником Републике Српске Енесом Суљкановићем да су покренуте одређене активности ради што скоријег отварања директне авиолиније Бања Лука -Кувајт


Аеродором смањује трошкове за 10 одсто

„Аеродром Републике Српске“ планира да у овој години смањи трошкове за око 10 одсто у односу на прошлу годину, када су расходи били већи од три милиона КМ, рекао је вршилац дужности директора овог предузећа Даворин Михић.


Аеродром у штрајку

Радници „Аеродрома Бањалука“ од јутрос су у штрајку ради заштите економских и социјалних права, потврђено је на конференцији за новинаре одржаној на аеродрому у Маховљанима код Бањалуке.