12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Џафијева служба пише КОВИД-19, а Влада РС не?

Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић примио је јуче у опроштајну посјету амбасадорку Арапске Републике Египат Халу Ел Бишлави, а нашу пажњу осим неактивности из Додикове службе за односе са јавношћу, привлачи и писање имена болести узроковане вирусом корона.

среда, 26 августа, 2020 / 13:52

Дакле није грешка при пресловљавању, јер би у супротном писало ЦОВИД-19:

Предсједавајући Џаферовић је истакао да двије државе повезује снажно традиционално пријатељство, те је захвалио амбасадорки Ел Бишлави на њеном личном залагању и доприносу унапређењу односа Босне и Херцеговине и Египта. Поздрављен је рад на усаглашавању текста Меморандума о разумијевању у области туризма. Предсједавајући Џаферовић је такође истакнуо значај активирања рада Мјешовитог комитета за економску, научну и техничку сарадњу ради подстицања веће економске сарадње. Саговорници су се сагласили да постоји значајан простор за унапређење сарадње у области културе и њено међусобно промовисањe. 

Током састанка размијењене су информације о пандемији КОВИД-19 у обје земље.  Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић пожелио је амбасадорки Хали Ел Бишлави срећу и успјех на личном и пословном плану.