Додик одликовао Ахрив Републике Српске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одликовао је данас Архив Републике Српске Орденом Његоша првог реда за посебне заслуге на пољу јавне дјелатности и активности којом доприноси научном, културном и духовном развоју Српске, а поводом обиљежавања 60 година рада ове институције. Предсједник Републике примио је данас делегацију Архива Републике Српске, а орден је, у име те […]

среда, април 17, 2013 / 13:34

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одликовао је данас Архив Републике Српске Орденом Његоша првог реда за посебне заслуге на пољу јавне дјелатности и активности којом доприноси научном, културном и духовном развоју Српске, а поводом обиљежавања 60 година рада ове институције.

Предсједник Републике примио је данас делегацију Архива Републике Српске, а орден је, у име те институције, примио директор Душан Поповић, саопштено је из кабинета предсједника.

Додик је том приликом нагласио значај Архива за Републику Српску и указао на важност архивске дјелатности за друштво.

Директор Архива Душан Поповић захвалио је на додијељеном ордену и упознао предсједника Републике са радом, активностима и издавачком дјелатношћу ове институције.

Пријему је присуствовао и министар просвјете и културе Републике Српске Горан Мутабџија.Оставите одговор