Дане Чанковић позива на устанак због Вулинове исповједи да је врбован из иностранства

Изјава министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина: "Једна од највећих обавештајних служби на свету ме је обавестила да су моји ставови неприхватљиви и да ће, уколико их не променим и не напустим политику коју водим, учинити све да не будем члан Владе", за Српски народни покрет "Избор је наш" је дубодко забрињавајућа.

понедељак, јул 25, 2022 / 18:21

Полазећи од те изјаве као чињенице,  јер ју је изговорио министар, закључујемо да је почео процес тихе окупације Србије, како би била формирана влада у којој не би били они који су неподобни за "једну од највећих обавештајних служби на свету".

Министар Александар Вулин се у свом досадашњем раду показао вриједним, стручним, одлучним, а сада је показао и спремност на жртву, јер воли Србију и свој народ. Из стране обавјештајне службе му је понуђено да ради за њих, али је то он одбио, јер се шпијунског посла против своје земље не би прихватио "ни по цену главе".

СНП "Избор је наш", баш зато што је из Републике Српске, не само да је забринут због ситуације коју је најавио министар Вулин, већ је заинтересован и да види како ће се изаћи из ње.

Свјесни смо да окупирани Београд не само да не би био заинтересован за реалан повратак Косова и Метохије у систем државе Србије, већ не би показао ни вољу да помогне Републици Српској да се одбрани од насртаја и оних страних служби о којима говори министар.

Установе Србије и предсједник Вучић, да би умирили народ и показали да ни тиха окупација неће моћи проћи у Србији, требају показати снагу и вољу да јој се одупру и то на начин да управо оног којег неће наговијештени окупатор, награди великом функцијом. Био би то подстрек и за све друге политичаре – родољубе, који су спремни у овом тешком времену да Србију ставе изнад свега.

За српски народ свака помисао на окупацију води ка једном – Устаћемо.Оставите одговор