Стевандић: Бакиров ум је заостао у рату, кад им не пролази да су једине жртве, играју на карту истребљења других народа

Предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић, реаговао је на ратнохушачку изјаву БакираИзетбеговића, којом је поручио да су бошњаци, како он каже, пребројани, коментаришући да је Бакир Изетбеговић и даље ментално остао у рату, и да је он само слика и прилика комплетног бошњачкогполитичког мисаоног склопа.

среда, јул 27, 2022 / 11:21

Бакир пребројава људе и овнове, Зукан Хелез пребројава колико је ракета могао да купи умјесто респиратора, пребројавају се људи по џамијама, и ко зна шта се још пребројава. А требали би бројати колико су инвестиција одбили, колико ћемо милиона изгубити њиховом тврдоглавошћу, и колико су, прије свега бошњачког, народа отјерали својом политиком. То бројање је вјероватно и више срамно и понижавајуће од овог које они раде." Наводи Стевандић.

Стевандић додаје да се у овим данима разоткрила сва бошњачка политика која се годинама водила, политика искључиво једног народа и политика једне државе без Срба и Хрвата, и да се на било коју одлуку која није у складу са тим циљевима, одмах позива на рат те да кад им не пролази играње на карту једине жртве протеклог рата, играју на карту истребљења других народа.

Стевандић је додао да не очекује никакве посљедице по Бакира Изетбеговића, кад је у питању реакција међународне заједнице, јер њихова тишина довољно говори, поготово кад се узме у обзир брзина којом похрле да осуде изјаве политичара из Републике Српске.Оставите одговор