Дане Чанковић позива на устанак због Вулинове исповједи да је врбован из иностранства

Изјава министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина: "Једна од највећих обавештајних служби на свету ме је обавестила да су моји ставови неприхватљиви и да ће, уколико их не променим и не напустим политику коју водим, учинити све да не будем члан Владе", за Српски народни покрет "Избор је наш" је дубодко забрињавајућа.


Дане Чанковић: Будућност Украјине и Европе је у тајни настанка и распада СССР и Југославије

Оно што су Украјина и друге републике СССР-а биле за Русију и руски народ то исто су биле Хрватска и друге републике Југославије за Србију и српски народ. Из истих порива, па и истим "формулама" су формиране.

Бања Лука: Подршка за Русе у Украјини

СНП – "Избор је наш" јутрос је дао подршку Русима у Украјини на начин што је у Бањој Луци поставио велики транспарент "РУСИ УКРАЈИНЕ, СРБИ СУ УЗ ВАС. ТО СЕ ЗОВЕ СЛОБОДА!" (исписан на српском и руском)


Јесте ли изненађени: Чанковић Дане подржава Додика око Републике Шумске

Избор је наш" подржава позив Српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика "да доносиоци одлука у Републици Српској се окупе и у Народној скупштини пониште све што је изван Устава и Дејтонског споразума". Такав позив Додика подстакнут је и одлуком Уставног суда БиХ у којој се каже да је неуставна одредба да су шуме (које се налазе у Р. Српској) власништво Српске.


Ексклузива Данета Чанковића: Замрзавање банкарских рачуна М. Ђукановића

СНП "Избор је наш" дошао је до информација које говоре да ће се предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу и са њим "повезаним" лицима замрзнути банкарски рачуни у иностранству и отуђити тај новац (на овај или онај начин), а да ће се у вези тога избјећи јавност.За Чанковић Данета ОХР је света латинична ријеч

Ново кршење међународног права по питању избора новог високог представника у БиХ, Кристијана Шмита, најављује могући завршетак рада OHR-a, тијела успостављеног Дејтонским споразумом, а које је у досадашњем раду све чинило да ослаби Српску и централизује БиХ.СНП Избор је наш позива на научни скуп у октобру у Бањој Луци

Поред културномузичког програма "Српска и Србија уједињени изнад Истока и Запада", централни догађај биће научни скуп – Српски идентитет и његова одбрана, циљеви и начин доласка до њих, и какав вођа је потребан српском народу.