Бивши секретар СНСД-а: Рак из противприродног блуда са Злагумџијом

Мада су нешто сјебали Зупца Сипца па нема ко да га ухапси. Како треба разлог за хапшење. За толике године директоровања и ведекторовања, нешто је морао засрати. Човјек дуже влада Раком него Ђуро Пуцар Стари и Бранко Микулић Олимпијски, заједно, Босном и Херцеговином. Не ради се о Кеми Царини, мада се то чита као Кемо […]

четвртак, јул 31, 2014 / 13:44

Мада су нешто сјебали Зупца Сипца па нема ко да га ухапси. Како треба разлог за хапшење. За толике године директоровања и ведекторовања, нешто је морао засрати.

Човјек дуже влада Раком него Ђуро Пуцар Стари и Бранко Микулић Олимпијски, заједно, Босном и Херцеговином.

Не ради се о Кеми Царини, мада се то чита као Кемо Карина, већ о Кеми Регулатору, Цару Бокаси Регуалторне Агенције за Комуникације.

То је још један од бисера које је овдје успоставила Међународна Унитарна Заједница. Након отимања надлежностуи Републици Српској. Медији и те електронске комуникације, фреквенције, мобилне мреже, војне фреквенције, све је то, по Дејтону и Уставу, надлежност и власништво Републике Српске.

Те нелегалне и неуставне надлежности, из руку МУЗ, дочепали су се, дабоме, Сарабонци, Сарајлије, бона, представљајући се као Бошњаци, и устоличили Кему Сарајпитекуса Фосила.

Након избора 2010. почеле су укрштенице о Савјету министара и расподјели заједничких институција.

Есенесде је начинио велику грешку у противприродном блуду са Злагумџијом. Лијепо ми је Бедрудин, Санџаклија са Маријин Двора, рекао, Васане, то му дође ко Хасане, Чојек нема кога није зајебо. А ви Срби сте душу дали за то.

Од свих договора са Злагумџијом, Есенесде је само успио да оствари то да Злаго постане Министар.

Ну. Пошто сам реалист песимистичне провенијенције, морам да кажем да би тако било и са другим Сарај Лидерима који су сједили око синије власти.

Тај САЛЛ, Синдром Алијиног Лисабонског Лагања, проширио се још у отоманско вријеме по цијелој царевини. И сада изванредно успијева у отпацима Отоманске Империје, какво је и Сарајево. Лажу Србима, лажу Хрватима, ајд Хрватима али што Лажу Комшићу, лажу Међународној Заједници.

Тако да ће Србин постати директор Рака кад Бакир Изетбеговић промијени вјеру.

Златаган Лагумџија више нема шта да промијени.0 КОМЕНТАРА

  1. Vasane, da ti to malo nisi ljut zbog usluga stampanja koje su te u zadnje vrijeme zaobisle?

    A inace ovaj blud nije kao sto ti tvrdis : „Есенесде је начинио велику грешку у противприродном блуду са Злагумџијом“
    U prirodi obojice lezi da bludnice…

  2. За дугогодишњу владавину Кемала Хусеиновића ви из СНСД-а сте заслужни. Разним уступцима вашем пријатељу Златагану (како га ти од миља зовеш) наносите сами себи немјерљиву штету. Пошто не видите даље од носа, па макар он био и Пинокијеве дужине, наставите са инсталирањем кадрова у Сарајеву, који нису били омиљени ни властитим мајкама, ако су имали барем још једно дијете. Не требе заборавити ни одговорност српских чланова у Савјету РАК-а, који су или преспавали или били мортус пијани (прије ће бити да је ово друго у питању) када се решавала крижаљка звана именовање директора ове установе. Зато Рајкане врати се у ћошак, у који су те послали твоји социјалдемократски другови, из којег си на тренутак излатио. Иначе зовем Копању, опет!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *