Бања Лука отвара сезону: Моторијада за Дан града

Пошто је уз саопштење дошао и грб МК Исток Бања Лука, гдје се види да они, као и сви часни бајкери у Српској – пишу ћирилицом, нисмо имали другог избора, већ да пресловимо саопштење, са свим англицизмима које то носи.

среда, фебруар 28, 2018 / 11:27

Одредили смо датум званичног отварања још једне бајкерске сезоне у граду на Врбасу. Тринаесту годину за редом озваничићемо почетак вожње двоточкаша у Бањалуци.

Наиме, као и претходних 12 година и предстојећег прољећа ове 2018. године, окупићемо се да на себи својствен начин дамо печат почетку још једне мото-сезоне уз многобројне пријатеље, бајкере и мото клубове, како из Босне и Херцеговине тако и из земаља региона!

У сусрет Дану града Бања Лука, који се обиљежава 22. априла, у суботу, 14. априла 2018., уз цјелодневни програм и много роцк’н’ролл-а, омиљена локација љубитеља мотоцикала – плато испред Ронилачког клуба Бук, преплавиће на стотине двоточкаша уједињених у жељи да се и формално обиљежи почетак овогодишње сезоне.

Као и до сада и ове године дружење мотоциклиста има превентивни карактер кроз промоцију сигурне вожње, уз скретање пажње возачима аутомобила, бициклистима и пјешацима на појачано присуство мотоциклиста у саобраћају као и ширење позитивног утицаја на остале учеснике у саобраћају.

У склопу ове манифестације, као и претходних година позивамо све бајкере града Бања Лука да нам се придруже у акцији добровољног давања крви, која традиционално прати манифестацију Отварања мото сезоне и на тај начин покажу своју хуманост.

Партнер ове манифестације је АМС РС.

(Још само двије Фронталове напомене за крај: Опет се понавља да у једном саопштењу име града буде написано на два начина (прво неизворно као Бањалука, па затим у званичном називу насељеног мјеста – исправно као Бања Лука); те да нигдје нема помињања Републике Српске, али зато има Босне и Херцеговине. Уз овакве ствари, слање латиничног саопштења дође још и као обавеза)Оставите одговор