Аделин „21“ – најпродаванији албум овог вијека у Британији

Пјевачица Адел је данас забиљежила нови успијех у каријери након што је званична компанија музичких листа (ОЧ) потврдила да је њен други албум „21“ најпродаванији у 21. вијеку у Великој Британији, пренијеле су агенције. Албум је продат у 3,4 милиона примјерака престигавши албум покојне Ејми Вајнхаус "Бек то блек", који је продат у 3,3 милиона […]

уторак, децембар 6, 2011 / 08:02

Пјевачица Адел је данас забиљежила нови успијех у каријери након што је званична компанија музичких листа (ОЧ) потврдила да је њен други албум „21“ најпродаванији у 21. вијеку у Великој Британији, пренијеле су агенције.

Албум је продат у 3,4 милиона примјерака престигавши албум покојне Ејми Вајнхаус "Бек то блек", који је продат у 3,3 милиона примјерака.

Према извјештају ОЧ-а, албум "21" никада није напустио британску листу топ 10 од када се појавио у продаји у јануару, а у недељу је израчуната 45. недеља како се са деветог попео на пето мјесто ове листе.

Албум “21“ такође биљежи успијехе и у другим земљама, па је тако у октобру у САД-у продат у 4 милиона копија.

Адел (23) је била принуђена да откаже већину својих наступа због операције полипа на гласним жицама коју је недавно имала у Бостону. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *