Михајлица: Споразум са напредњацима ускоро

Лидер Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица најавио је данас да ће ова странка ускоро потписати споразум о сарадњи са Српском напредном странком. Михајлица је на конференцији за новинаре одржаној након сједнице Извршног одбора СРС РС у Бањој Луци рекао да је циљ споразума заједнички наступ на локалним изборима наредне године. "Са ‘напредњацима’ смо […]

недеља, јун 19, 2011 / 16:26

Лидер Српске радикалне странке Републике Српске Миланко Михајлица најавио је данас да ће ова странка ускоро потписати споразум о сарадњи са Српском напредном странком.

Михајлица је на конференцији за новинаре одржаној након сједнице Извршног одбора СРС РС у Бањој Луци рекао да је циљ споразума заједнички наступ на локалним изборима наредне године.

"Са ‘напредњацима’ смо у контакту ових дана и ускоро ће доћи до потписивања споразума. Наћи ћемо модел под којим ћемо именом наступити на локалним изборима у БиХ", истакао је Михајлица.

Он је навео да је на данашњој сједници Извршног одбора СРС РС оцијењено да је РС презадужена, будући да је укупни дуг већи од три милијарде КМ, те је критиковао и концепт ревизије приватизације у РС.

Извршни одбор СРС РС данас је разматрао материјале за предстојећу сједницу Народне скупштине РС, која је заказана за уторак, 21. јун.



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор