Шетачи ухватили Давидовића на кривој нози

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић данас је одржао завршно предавање Академије за грађане на којем су полазницима свечано уручене дипломе. Ово је уједно била и прилика да активистима грађанске иницијативе "Парк је наш" одговори на питање због чега не жели да се састане са 12 најугледнијих и најстаријих Удружења грађана из Бањалуке, и разговара на тему […]

уторак, јул 24, 2012 / 18:14

Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић данас је одржао завршно предавање Академије за грађане на којем су полазницима свечано уручене дипломе. Ово је уједно била и прилика да активистима грађанске иницијативе "Парк је наш" одговори на питање због чега не жели да се састане са 12 најугледнијих и најстаријих Удружења грађана из Бањалуке, и разговара на тему у вези с малверзацијама око уништавања "Пициног парка".

Активиста Тихомир Дакић, којем је овом приликом уручена диплома, рекао је да је Давидовић, с видним црвенилом на лицу, кроз политикантски говор избјегавао да одговори због чега не жели сусрет с поменутим удружењима.

Истицао је да у случају „Пициног парка“ није ријеч о зеленој површини, позивајући се на регулациони план. Притиснут упорним питањем, на крају је остао с одговорм да нема због чега да се састаје с грађанима, иако је овом приликом изразио задовољство да са грађанима може непосредно разговарати о проблемима у граду.

У свом предавању, на тему „Бања Лука – европски град", Давидовић је истакао да је Бањалука изабрала европски пут и да је то у овом тренутку једини могућ и исправан пут. Међутим, рекао је, потребно је још много времена и посла да би Бањалука истински постала европски град.



Оставите одговор