Слободан Јавор добио захвалницу за помоћ Приједора Србима на Косову и Метохији

Предсједник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милорад Арлов уручио је данас градоначелнику Приједора Слободану Јавору захвалницу за несебичну помоћ града српском народу и дјеци на Косову и Метохији.

среда, септембар 14, 2022 / 15:05

Осим градским властима, Арлов је захвалио становницима Приједора и основним и средњим школама које учествују дуги низ годинама у хуманитарним акцијама овог одбора.

"Ријеч је о два велика пројекта Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске и изградња Дневног центра Подржи ме - 9. јануар који смо изградили и који сада опремамо”, рекао је Арлов након пријема код градоначелника Јавора.

Јавор је потврдио да није било недоумице када је било ријечи о подршци пројектима Одбора, да је град Приједор подржао изградњу Дневног центра у Косовској Митровици и да су Приједорчани радо дочекивали дјецу са Косова и Метохије која су долазила у град на Сани, саопштено је из Градске управе.

Он је најавио да ће град у границама својих могућности наставити да подржава активности Одбора и да помоћ ни у наредном период неће изостати.



Оставите одговор