Градска администрација у Приједору се захваљује учесницима акције "Чисто прољеће"

Први дан прољећа протекао је веома активно у Приједору. Ово је друга година како Одјељењe за саобраћај, комуналне послове и заштиту животне средине и имовинско-стамбене послове Градске управе Приједор организује акцију "ЧИСТО ПРОЉЕЋЕ", наглашавају из градске администрације.

среда, март 23, 2022 / 15:29

Како смо већ истакли, жељели смо да на симболичан начин обиљежимо два веома битна датума, први дан прољећа и Свјетски дан шума.  Идеја је била да се утиче на подизање еколошке свијести грађана, како не би бацали отпад мимо мјеста која су за то предвиђена да бисмо сачували своју животну средину. И ове године одазив грађана је био за сваку похвалу. Драго нам је што је у акцији учествовало доста прошлогодишњих учесника, али и што има и доста нових учесника, међу којима су и школе,  што нам показује да акција има смисла.

На овај начин желимо да се захвалимо свим мјесним заједницама, основним и средњим школама, спортским клубовима, удружењима, организацијама и наравно, појединцима што су се одазвали на наш позив! Такође, захваљујемо се Националном парку Козара, што је и ове године подржао ову акцију!



Оставите одговор