Српска Нова у БЛ: Пресловљавамо браћо, пресловљавамо

Вјерујте нам на ријеч, не добисмо уз саопштење ни једну фотографију, објављујемо га онако како га добисмо. Са све децембром.

недеља, јануар 13, 2019 / 18:40

Већ смо упозоравали на туристички и дизајнерски издашне благодети Бањолучке зиме, у шта улаже екипа са Игором Радојичићем на челу. Сада само желимо рећи још да погледате колико је то дирљиво да се православна (не кажу они српска као ми) Нова година обиљежава тако да је идеална за наш таг Пресловљавање. (на дну текста)

Све до ријечи, само прелаштено у српско писмо, за српску нову годину:

13. децембар 2019. године
Бањалука
СВИМ МЕДИЈИМА

Бањалучка зима организује дочек ПРАВОСЛАВНЕ НОВЕ ГОДИНЕ

У недјељу, 13. јануара, у склопу програма Бањалучке зиме, планиран је дочек православне Нове године. У халоо бањалучкој бајци (плато испред Музеја савремене умјетности) наступиће београдски елецтро хоусе поп цовер банд Макао.

Бенд Макао настао је 1998. године као реггае бенд и углавном је свирао по демо фестивалима. Убрзо се окрећу данце и хоусе цовер хитовима. Током година, задржали су невјероватну енергију и дуготрајне живе наступе, који публику држе на ногама до самог краја концерта.
До сада су наступали на новосадском ЕXИТ фестивалу и бројним фестивалима у региону. Једни су од најбољих и најтраженијих бендова, који својим ауторским и цовер репертоаром праве одличне концерте.

Концерт је отвореног типа и добродошли су сви који желе да плешу, пјевају и уживају у куваном вину.
Комплетан програм Бањалучке зиме се налази на www.бањалуцказима.цом

С поштовањем,
Луцидо тим



Оставите одговор