Сигурна игра Србије на старту ЕП у Аустрији

Мушка одбојкашка репрезентација Србије савладала је у Бечу селекцију Турске са 3:0 (25:16, 25:18, 25:20) у првом колу А групе првенства Европе. Одбојкаши Србије према очекивањима савладали су Турску, али импонује приступ, квалитет и борбеност коју су приказали изабраници селектора Игора Колаковића током читавог меча. Без тренутка опуштања, Србија је показала да је много квалитетнија […]

недеља, септембар 11, 2011 / 08:21

Мушка одбојкашка репрезентација Србије савладала је у Бечу селекцију Турске са 3:0 (25:16, 25:18, 25:20) у првом колу А групе првенства Европе.

Одбојкаши Србије према очекивањима савладали су Турску, али импонује приступ, квалитет и борбеност коју су приказали изабраници селектора Игора Колаковића током читавог меча. Без тренутка опуштања, Србија је показала да је много квалитетнија екипа од Турске.

Одличан пријем омогућио је нашој екипи да убједљиво добије први сет, а тај сегмент игре је у наставку мало покварен, па су Турци су у другом успјели само да смање разлику.

У периоду између два техничка тајм – аута Србија је стигла до осјетније предности, а са три узастопна поена наш тим је повео са 22:16 и већ тада ријешио питање победника. Најефикаснији у редовима Србије били су Иван Миљковић са 18 и Никола Ковачевић са девет поена.

Пре почетка утакмице један од амбасадор ЕП, које се одиграва у Аустрији и Чешкој, Драгана Мирковић, отпјевала је пјесму, што је изазвало овације српских навијача у дворани.

Србија ће сутра од 15,30 часова, у другом колу А групе, играти против Словеније, која је у првом мечу резултатом 3:0 савладала репрезентацију Аустрије.



Оставите одговор