Меркатор: Пика картице искористите до 31. јула

У објектима Меркатора Бања Лука ближи се крај 25. бонитетног периода. Наиме, 31. јули је задњи дан за кориштење сакупљених бонитетних бодова са картицом Меркатор Пика. За сваку куповину од 8 КМ купци освајају по 1 бод, а сви којима након тог датума на Меркатор Пика картици остане најмање 35 бодова аутоматски ће бити укључени […]

уторак, јул 26, 2011 / 14:01

У објектима Меркатора Бања Лука ближи се крај 25. бонитетног периода. Наиме, 31. јули је задњи дан за кориштење сакупљених бонитетних бодова са картицом Меркатор Пика.

За сваку куповину од 8 КМ купци освајају по 1 бод, а сви којима након тог датума на Меркатор Пика картици остане најмање 35 бодова аутоматски ће бити укључени у наградно извлачење које ће бити одржано у септембру 2011. године. Купце као и увијек очекује богати наградни фонд који између осталих награда укључује бијелу технику и кућанске апарате.

"Подсјећамо наше вјерне купце да пројекат лојалности „Дормео“, који им омогућава куповину Дормео производа за спаваћу собу по цијени нижој за 60%, траје до 25.09.2011. године, а прикупљени бодови на Пика картици могу се користити и за куповину артикала из Дормео програма до 31.07.2011. године", саопштено је из Меркатора.



Оставите одговор