Нова верзија Бони и Клајда ускоро на филмским платнима

Амерички режисер Нил Бергер који је снимио "Илузионисту" и "Безгранично", снимиће нову верзију приче о Бони и Клајд, објављено је сајт Дедлајн који прати филмску индустрију. Сценарио ће написати Шелдон Тарнер ("У ваздуху") а прича ће бити много мање романтична интерпретација доживљаја одметника из времена велике депресије, него она у класику Артура Пена из 1967. […]

уторак, 26 јула, 2011 / 13:57

Амерички режисер Нил Бергер који је снимио "Илузионисту" и "Безгранично", снимиће нову верзију приче о Бони и Клајд, објављено је сајт Дедлајн који прати филмску индустрију.

Сценарио ће написати Шелдон Тарнер ("У ваздуху") а прича ће бити много мање романтична интерпретација доживљаја одметника из времена велике депресије, него она у класику Артура Пена из 1967. у којем су насловне улоге играли Феј Данавеј и Ворен Бити.

Прва особа коју је је убио Клајд Бароу био је његов цимер у затворској ћелији који га је сексуално злостављао, а Бони Паркер је била проститутка пре него што је кренула у крваву авантуру са Бароуом. Пар је изрешетан 1934. у полицијској заседи у Луизијани. Филм ће бити заснован на књизи Џефа Гина "Заједно иду према доле: Истина, неиспричана прича о Бони и Клајд"