"Ози Озборн и пријатељи” умjесто групе "Блек сабат"

Концерт групе "Блек сабат” у Београду, који је планиран за 28. јун, отказан је због болести Тонија Ајомија, а у истом термину наступиће група "Ози Озборн и пријатељи”, саопштила је данас "Авалон продукција”. „Због више силе и болести Тонија Ајомија, коме желимо брз опоравак, група ‘Блек сабат’ је принуђена да откаже све наступе овог љета […]

недеља, фебруар 19, 2012 / 10:51

Концерт групе "Блек сабат” у Београду, који је планиран за 28. јун, отказан је због болести Тонија Ајомија, а у истом термину наступиће група "Ози Озборн и пријатељи”, саопштила је данас "Авалон продукција”.

„Због више силе и болести Тонија Ајомија, коме желимо брз опоравак, група ‘Блек сабат’ је принуђена да откаже све наступе овог љета осим британског Донингтон фестивала на којем ће Ајоми и поред хемо-терапије наступити. Умјесто ‘Блек сабат’ у свим предвиђеним терминима и градовима на европској турнеји наступиће ‘Ози Озборн и пријатељи’“, прецизира се у саопштењу.

„Авалон продукција” је у договору са менаџментом Озија Озборна 28. јун претворила у ‘Ози Озборн и пријатељи’ фестивал са листом извођача која ће бити објављена 22. фебруара. За сада се зна да ће на Ушћу свирати оригинални басиста „Блек сабата” Гизер Батлер и гитариста групе „Black Label Society” Зак Вајд, који је и дугогодишњи гитариста и сарадник Озборна.

Купцима улазница за концерт „Блек сабат” којима се не буде свидјела листа извођача „Авалон продукција” ће омогућити повраћај новца од 27. фебруара.



Оставите одговор