Улазнице за Ф4: Полуфинале 20, финале 30 КМ

Улазнице за "Фајнал-фор” Јадранске лиге у Лакташима наћи ће се у продаји 20. априла, потврдио је предсједник КК Игокеа, Борис Спасојевић. – Одлучили смо да 20. априла кренемо са продајом улазница за финални турнир Јадранске лиге. Оне ће се продавати појединачно, цијена за полуфиналне мечеве је 20, а за финале 30 марака – изјавио је […]

уторак, април 9, 2013 / 10:20

Улазнице за "Фајнал-фор” Јадранске лиге у Лакташима наћи ће се у продаји 20. априла, потврдио је предсједник КК Игокеа, Борис Спасојевић.

– Одлучили смо да 20. априла кренемо са продајом улазница за финални турнир Јадранске лиге. Оне ће се продавати појединачно, цијена за полуфиналне мечеве је 20, а за финале 30 марака – изјавио је Спасојевић.

Завршни турнир регионалног такмичења одржаће се у Лакташима од 25. до 27. априла. У полуфиналним сусретима састаће домаћин Игокеа и Партизан, док ће у другом полуфиналу снаге одмјерити Црвена звезда – Раднички.

– У зависности од потражње, одредићемо колико ће се улазница штампати. До тада има још неколико дана и управа клуба који је уз општину Лакташи суорганизатор овог такмичења одредиће тај број. Знамо да влада велико интересовање за овај догађај, како код нас, тако и код навијача са стране. Капацитет дворане је 3.000 мјеста и мораћемо томе да се прилагодимо – додао је Спасојевић.

Још није одређено гдје ће се улазнице продавати, а до сада су се продавале у дворанама у Лакташима и Александровцу.

– На којим пунктовима ће се карте продавати одредићемо идућих дана јер ће се управа готово свакодневно састајати због прецизирања свих детаља у вези са организацијом. Уговором је планирамо да се осталим екипама подијели по 30 улазница – казао је Спасојевић.

Он је додао да ове седмице очекује долазак представника АБА лиге са којима ће се усагласити о осталим детаљима везаним за организацију, па да се нада да ће све бити на врхунском нивоу.Оставите одговор