Уједињена Српска Зворник: Одржано предавање, Стевандић и Васић задовољни стањем странке у Бирчу

Вечерас је у скупштинској сали Градске управе Зворник одржан састанак и обука активиста Градског одбора УС Зворник којој је присуствовао и предсједник др Ненад Стевандић, који је изразио задовољсто растом и радом Уједињене Српске у Зворнику.

понедељак, август 22, 2022 / 20:12

Обуку је одржао шеф Центра за едукацију Српске напредне странке господин Милан Стевановић Пиксел, који је још једном потврдио сарадњуУједињене Српске и Српске Напредне Странке. 

У обиласку читаве Републике Српске, за крај смо оставили најјаче одборе, а Бирач је база напретка и утицаја Републике Српске, у њој имамо највећи раст, како броја чланова тако и у броју функционера, што је доказ да кадровски и политички Уједињена Српска може значајно да допринесе развоју ове регије, јер тамо гдје Уједињена Српска има кадрове који су на позицији да ураде нешто, показао се напредак, као у Станарима, јер гдје ми дођемо, стварамо фабрике а не виртуелне инвестиције" – изјавио је томприликом др Ненад Стевандић, предсједник Уједињене Српске.

"Уједињена Српска је показаласвоју снагу у регији Бирач. Захвалио бих се господину Стевановићу с којим смо данас имали едукативни састанак, и наставили сарадњу са Српском напредном странком" – изјавиоје Костадин Васић, потпредсједник Уједињене Српске и шеф посланичког клуба Уједињене Српске у НСРС.Оставите одговор