Ухапшен Игор Јоцић члан криминалне групе "Пинк Партнер"

Члан озлоглашене банде "Пинк пантер" Игор Јоцић (29) из Београда ухапшен је на граничном прелазу са Србијом – Добраково, приликом уласка у Црну Гору, након што је увидом у базу Интерпола утврђено да су за њим надлежни органи Швајцарске расписали Интерполову међународну потјерницу. Потјерница за Јоцићем је расписана како би се против њега водио кривичног […]

уторак, 7 јуна, 2011 / 06:43

Члан озлоглашене банде "Пинк пантер" Игор Јоцић (29) из Београда ухапшен је на граничном прелазу са Србијом – Добраково, приликом уласка у Црну Гору, након што је увидом у базу Интерпола утврђено да су за њим надлежни органи Швајцарске расписали Интерполову међународну потјерницу.

Потјерница за Јоцићем је расписана како би се против њега водио кривичног поступак пред надлежним судом због сумње да је у Швајцарској починио кривично дјело разбојништво.

Након хапшења на Добракову, Јоцић је приведен у Подручну јединицу Бијело Поље, а потом и истражном судији Вишег суда у Бијелом Пољу, који му је одредио екстрадициони притвор ради изручења Швајцарској.

Хапшење Јоцића је дио активности које се спроводе у оквиру Интерполовог пројекта "Пинк пантер", са стотињак особа из бивше Југославије који се сумњиче за велике пљачке јувелирница, златара и радњи широм свијета.

У саопштењу се наводи да је Управа полиције Црне Горе, кроз активно дјеловање у оквиру пројекта "Пинк пантер", до сада ухапсила више лица која припадају тој криминалној организацији.Оставите одговор