Тракторче, тракторче…

У Новом Саду данас ће бити потписан Уговор о субвенционисаној продаји трактора произведених у Србији на тржишту Републике Српске. Уговор ће потписати министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Мирослав Миловановић, генерални директор Индустрије машина и трактора /ИМТ/ у Београду Слободан Петровић, као и генерални директор Индустрије мотора Раковица Зоран Радосављевић. Потписивању уговора присуствоваће и министар […]

субота, мај 14, 2011 / 10:27

У Новом Саду данас ће бити потписан Уговор о субвенционисаној продаји трактора произведених у Србији на тржишту Републике Српске.

Уговор ће потписати министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Мирослав Миловановић, генерални директор Индустрије машина и трактора /ИМТ/ у Београду Слободан Петровић, као и генерални директор Индустрије мотора Раковица Зоран Радосављевић.

Потписивању уговора присуствоваће и министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде Србије Душан Петровић, саопштено је из Новосадског сајма.

Уговор ће бити потписан у сали 3. Конгресног центра /Мастер центар/ Новосадског сајма у 16.45.

У Новом Саду данас почиње 78. Међународни пољопривредни сајам, највећа смотра агробизниса у Европи, на којој своје производе осим из Србије излаже 1 500 излагача из 60 држава Европе и свијета.Оставите одговор