11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Технички ремонт Братунац посјетили представници Министарства одбране БиХ и Еуфора

Замјеник министра обране Босне и Херцеговине за управљање ресурсима Мирко Околић и замјеник начелника Заједничког стожера Оружаних снага БиХ за управаљње ресурсима генерал-бојник Гојко Кнежевић у петак 15. српња 2022. године, заједно су са заповједником ЕУФОР-а генерал-бојником Антоном Wесселyјем посјетили завод Технички ремонт Братунац (ТРБ) у Братунцу.

петак, јул 15, 2022 / 21:08

(MO БиХ и даље, упорно, шаље саопштења само на новоговору из Загреба и латиницом)

Тијеком радног посјета, који је организиран у циљу упознавања с производним капацитетима ТРБ-а у Братунцу, замјеник министра обране БиХ Околић је истакнуо да је жеља кроз овакве састанаке у домаћој и међународној јавности промовирати домаће производе из БиХ, не само из Братунца, него и осталих твртки из БиХ.

Заповједник ЕУФОР-а генерал Wесселy је изразио задовољство организираним посјетом те истакнуо да га је при прошлом његовом посјету Братунцу посебно одушевило возило из производне линије ТРН-а те је сада дошао са својим особљем упознати се с осталим производима.

Предсједник управног одбора ТРБ-а Славенко Ристић искоритио је пригоду те гостима представио оклопно вишенамјенско возило Деспот и још неке производе. Он је изразио наду да ће се овакви посјети у будућности интензивирати, с циљем остваривања узајамне сурадње.Оставите одговор