Мирко Шаровић између независности и Душка Перовића из Москве

Почев од 18.02. до данас 22.02. 2020. године, Мирко Шаровић је дао четири изјаве, у којим је прешао актуелне теме: независност, пољопривредно земљиште, Уставни суд БиХ, до тражења опозива велепосланика Српске, Душка Перовића, ни мање ни више већ због велеиздаје.


УНРС осудило пријетње уреднику портала Капитал.БА

Удружење новинара Републике Српске најоштрије осуђује поступке шефа Представништва Републике Српске у Русији Душка Перовића и упућне пријетње редакцији портала "Капитал" и главном и одговорном уреднику Синиши Вукелићу, због објављивања приче о руском инвеститору Рашиду Сердарову и компанији "Комсар Енерџи".

Полиција и новинари на јавним скуповима: права и обавезе

Удружење новинара Републике Српске организује дебату о теми: "Полиција и новинари на јавним скуповима: права и обавезе", која ће се одржати 26. јуна 2019. године која ће бити одржана у просторијама Народног позоришта Републике Српске (Мала сцена "Петар Кочић") са почетком у 11 часова.


Сузана, Синиша и Душица поставили услове за гостовање на РТРС

У вези са Вашим позивом за учешће у емисији "Интервју са предсједником Републике Српске, Милорадом Додиком" 1 септембра 2018 на Радио телевизији Републике Српске, овим путем Вас обавјештавамо да одбијамо учествовати у емисији док се не испуне основни услови за несметан и слободан рад медија и новинара, односно:Пријетње Синиши Вукелићу: Полиција окончала истрагу, на потезу је тужилаштво

Центар јавне безбједности Бања Лука прослиједио је Окружном тужилаштву материјале о пријетњама смрћу Синиши Вукелићу, новинару АТВ и предједнику Клуба новинара Бања Лука, којег је вербално напао и пријетио му ликвидацијом бизнисмен Миле Радишић, бивши директор Медицинске електронике из Бања Луке.