07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Слика стика 5: Од Јоханеса Хана и снимљених дана

Најновији спин, прављењем вијести од изјаве подгријаног, али ипак бившег представника ЕУ за проширење, потврда је од кога се случај Драгичевић користи за уходавање преузимања надлежности судова у Српској.


Ори(ћ) се тзв. Судом БиХ: Сретна вам ослобађајућа пресуда Атифу Дудаковићу

Послије случаја Орић, свако ко у јавности буде причао о помирењу, једнаким правима за све, мултиетничкој земљи, правди, истини, интеграцијама, међународној заједници; или је глупан, или покварењак. Спрема се исти игроказ и у случају Дудаковић! (узвичник, не упитник)


Додик: Суђење генералу Ђукићу је било политичко

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је потпуно увјерен у невиност генерала Војске Републике Српске Новака Ђукића, нагласивши да је то било више политичко суђење, него суђење које је у себи садржавало било какву чињеницу.


Писмо генерала Ђукића: Невин сам, али то никог не занима

Од хапшења и утамничења до данас сам недужан прошао тешку голготу. Пет година свакодневно ми појединци и институције обећавају да ће ми се пружити адекватна правна и свака друга помоћ, али без конкретне активности и невјероватно је да се једна друштвена заједница тако неодговорно понаша према невином човјеку.Депеша тзв. Армије БиХ у корист одбране генерала Ђукића

Тзв. Армија БиХ. праћењем радио мреже Тактичке групе „Озрен“ и подручних јединица није регистровала ни једну наредбу о отварању артиљеријске ватре по циљевима под контролом Армије БиХ 25. маја 1995. године, када је почињен злочин на Тузланској капији, наведено је у строго повјерљивој депеши.


Ђукић тражи истину о „Тузланској капији“

Некадашњи начелник Генералштаба Војске Републике Српске Новак Ђукић, који је осуђен на 25 година затвора због ратног злочина, најавио је да ће ускоро институцијама у РС, БиХ и Тузли упутити још једно писмо, у којем ће их замолити да још једном претресу све чињенице и да се заложе за пуну истину о случају „Тузланска капија“.Светиња је Влада слободе говора

„Свима је запало за око да Додику не требају двије режимске дневне новине. Сад је тај парадокс ријешен, Независне су купиле Глас Српске“