Слика стика 5: Од Јоханеса Хана и снимљених дана

Најновији спин, прављењем вијести од изјаве подгријаног, али ипак бившег представника ЕУ за проширење, потврда је од кога се случај Драгичевић користи за уходавање преузимања надлежности судова у Српској.


Ори(ћ) се тзв. Судом БиХ: Сретна вам ослобађајућа пресуда Атифу Дудаковићу

Послије случаја Орић, свако ко у јавности буде причао о помирењу, једнаким правима за све, мултиетничкој земљи, правди, истини, интеграцијама, међународној заједници; или је глупан, или покварењак. Спрема се исти игроказ и у случају Дудаковић! (узвичник, не упитник)


Додик: Суђење генералу Ђукићу је било политичко

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је потпуно увјерен у невиност генерала Војске Републике Српске Новака Ђукића, нагласивши да је то било више политичко суђење, него суђење које је у себи садржавало било какву чињеницу.


Писмо генерала Ђукића: Невин сам, али то никог не занима

Од хапшења и утамничења до данас сам недужан прошао тешку голготу. Пет година свакодневно ми појединци и институције обећавају да ће ми се пружити адекватна правна и свака друга помоћ, али без конкретне активности и невјероватно је да се једна друштвена заједница тако неодговорно понаша према невином човјеку.Депеша тзв. Армије БиХ у корист одбране генерала Ђукића

Тзв. Армија БиХ. праћењем радио мреже Тактичке групе "Озрен" и подручних јединица није регистровала ни једну наредбу о отварању артиљеријске ватре по циљевима под контролом Армије БиХ 25. маја 1995. године, када је почињен злочин на Тузланској капији, наведено је у строго повјерљивој депеши.


Ђукић тражи истину о "Тузланској капији"

Некадашњи начелник Генералштаба Војске Републике Српске Новак Ђукић, који је осуђен на 25 година затвора због ратног злочина, најавио је да ће ускоро институцијама у РС, БиХ и Тузли упутити још једно писмо, у којем ће их замолити да још једном претресу све чињенице и да се заложе за пуну истину о случају "Тузланска капија".Светиња је Влада слободе говора

"Свима је запало за око да Додику не требају двије режимске дневне новине. Сад је тај парадокс ријешен, Независне су купиле Глас Српске"