Полиција оптужује Недељка Гламочака за прибављање противправне имовинске користи

Бањалучка полиција поднијела је Окружном јавном тужилаштву у овом граду извештај против Недељка Гламочака, који се сумњичи да је као предсједник Ловачког удружења из Котор Вароша прибавио имовинску корист од 42.000 КМ, сазнаје Срна.


Гламочак: Суд БиХ ради по политичким инструкцијама и примјењује ретроактивно закон само на Србима

Српска демократска странка осуђују одлуку Апелационог вијећа Суда БиХ да поништи казну бившем команданту Трећег корпуса такозване Армије БиХ Сакибу Мамуљину за ратне злочине над Србима, изјавио је Недељко Гламочак, посланик СДС у НСРС.

Ново руководство СДС: Шаровић ће одлучити да ли осам или 15 чланова предсједништва

На данашњој конститутивној сједници Главног одбора СДС изабрано је ново руководство Српске демократске странке. За предсједника Главног одбора изабран је Милан Миличевић и а Ненад Лалић изабран је за потпредсједника ГО СДС.


Само да не буде фарса: Гламочак поздравља оптужницу против Дудаковића

Потпредсједник Српске демократске стране Недељко Гламочак поздравио је данашњу одлуку Тужилаштва БиХ које је подигло оптужницу против Атифа Дудаковића и 16 припадника 5. корпуса такозване Армије Републике БиХ за злочине против човјечности.


Гламочак: Влада је преварила борце

Покушајем да се једнократна новчана помоћ представи као трајно право бораца који немају 15 година стажа потребних за остварење пензије, Влада Републике Српске је још једном преварила борачку популацију, изјавио је данас потпредсједник СДС-а Недељко Гламочак.