Уједињена Српска у Требињу: Од пете, постали смо трећа странка по снази

Културни центар у Требињу бијо је претјесан да прими све који су жељели присуствовати трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати ове странке за оба нивоа власти.


Уједињена Српска у Фочи – Остварићемо историјски успјех

У Дому Културе у Фочи данас је одржана трибина Уједињене Српске, на којој је представљена платформа странке, као и њени кандидати за оба нивоа власти. Поред кандидата, чланова и пријатеља странке, посебан гост је био и предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић.

Шетња активиста Уједињене Српске по Требињу – против незнања, нерада и неслоге

У склопу својих редовних предизборних активности, Оптштински Одбор Уједињене Српске Требиње организовао је шетњу својих активиста улицама Требиња, на ком су кандидати Изборне јединице 9 разговарали са грађанима, дјелили промотивне материјале и упознавали их са платформом Уједињене Српске.


Уједињена Српска предала листе за изборе – ко су носиоци?

Генерални секретар Уједињене Српске, Невен Станић, предао је данас у централи Централне Изборне Комисије комплетне изборне листе.Станић се захвалио свим изборним јединицама што су брзо и професионално, доставили спискове, без икаквих замјерки или грешака, што је само доказ професионалности и преданости рада Уједињене Српске.