Шетња активиста Уједињене Српске по Требињу – против незнања, нерада и неслоге

У склопу својих редовних предизборних активности, Оптштински Одбор Уједињене Српске Требиње организовао је шетњу својих активиста улицама Требиња, на ком су кандидати Изборне јединице 9 разговарали са грађанима, дјелили промотивне материјале и упознавали их са платформом Уједињене Српске.

субота, 10 септембра, 2022 / 12:29

Шетњу је предводио предсједник Регионалног и Градског одбора Уједињене Српске и носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 9, Милан Ковач. Данашња активност је изазвала велику пажњу грађана Требиња, који су се активно прикључили кандидатима.

"Уједињена Српска у Требињу и свим одборима у изборној јединици 9, континуирано ради на промоцији кандидата за републички и државни парламент, али и на промоцији политика које ће заступати посланици Уједињене Српске у наредном мандатном периоду. Изузетно смо задовољни реакцијом грађана, који су препознали нашу снагу, озбиљност и чврсту вољу да мијењамо ствари на боље.

Фокус наше политике и нашег програма су људи, сви они који Републику Српску доживљавају као мјесто бољег живота, као перспективу живљења за све будуће генерације. Вријеме је да озбиљни, образовани, одговорни и енергични људи заузму мјеста оних који промовишу незнање, нерад и неслогу, које кроз своју политику покушавају наметнути као образац понашања. Због свега наведеног, реално је да очекујемо један директан мандат у НСРС у нашој изборној јединици” изјавио је том приликом Милан Ковач.