Уједињена Српска у Фочи – Остварићемо историјски успјех

У Дому Културе у Фочи данас је одржана трибина Уједињене Српске, на којој је представљена платформа странке, као и њени кандидати за оба нивоа власти. Поред кандидата, чланова и пријатеља странке, посебан гост је био и предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић.

уторак, 20 септембра, 2022 / 19:43

"Ми убрзано обилазимо све Општинске Одборе у овој јединици, и можемо се похвалити да су наше трибине јако посјећене, а наша платформа је прихваћена. Наш рад је посвећен у циљу освајања једног посланичког мандата у Народној скупштини Републике Српске и вјерујемо да смо близу тог циља" изјавио је том приликом Милан Ковач, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 9.

Предсједник Уједињене Српске није крио задовољством стањем на терену: ,,У Фочу смо додали
нијансу наше плаве боје, а како ми је ово пета општина коју сам данас посјетио у Херцеговини,
поносан сам на све што сам видио, а сви подаци којима ми располажемо говори да ћемо имати један историјски успјех, а неке ћемо податке и сутра да откријемо на нашој трибини у Требињу. У односу на раније изборе, Уједињена Српска је заживјела, ушли смо међу народ у сваку кућу, наши кандидати и наш програм је препознатљив међу народом, а наше брендирање је најактивније, било да се ради намрежама или на терену, и поносан сам да смо сигурно међу две најбоље странке кад је заузимање медијског простора у питању, што резултује с највише попуњених сала на нашим трибинама" закључујеСтевандић