Мубарак одбацио оптужбе

Бивши египатски предсједник Хосни Мубарак изјаснио се данас пред судом у Каиру да није крив по оптужби да је умијешан у убиства демонстраната и корупцију.

Мубарак стигао на суђење

Египатска државна телевизија приказала је снимак доласка амбулантних кола бившег предсједника Хоснија Мубарака пред зграду суда у предграђу Каира.


Мубарак одбија храну

Бивши египатски предсједник Хосни Мубарак веома је слаб и одбија храну, јавила је јутрос државна новинска агенција МЕНА.Нови сукоби у Египту

Десетине људи повријеђене су у сукобима присталица и противника бившег египатског предсједника Хоснија Мубарака, који ускоро треба да изађе пред суд, јавила је египатска званична новинска агенција МЕНА.


Мубарак остаје у болници

Здравствено стање бившег египатског предсједника Хоснија Мубарака који се налази у притвору у болници у Шарм ел Шејку, на обали Црвеног мора, не дозвољава да буде пребачен у затвор, саопштено је данас из Тужилаштва.Швајцарска: Замрзнуто скоро милијарду долара

Швајцарска је данас саопштила да је замрзнула скоро милијарду долара које су у вези са либијским лидером Моамером Гадафијем и свргнутим предсједницима Египта и Туниса Хоснија Мубарака и Зине ал-Абидин Бен Алија.


Мубарак у двонедељном притвору

КАИРО – Египатско тужилаштво одредило је 15-дневни притвор бившем предсједник Хоснију Мубараку, у оквиру истраге о примјени насиља против демонстраната и оптужбама за корупцију, а иста мјера претходно је одређена и двојици његових синова, саопштио је данас портпарол тужилаштва.