Од образовање је у надлежности ентитета: До не шаљемо дјецу у школу, јер у књижици не пише "босански" језик

Према творбеним правилима српског језика од «српски народ» изводи се еквивалентан назив «српски језик», од «хрватски народ» изводи се еквивалентан назив «хрватски језик», а од «бошњачки народ» могуће је једино извести назив «бошњачки језик».


Сад смо га се сјетили: Фата Орловић у Ефбиху се зове Слободан Лозо и правде за њега нема

Слободан Лозо из Врапчића код Мостара скоро петнаест година тврди да су џамија и тридесетак кућа изграђени на његовој земљи, због чега је покренуо тужбе и водио судске спорове све до Уставног суда БиХ, али је сваку изгубио.

Никола Дабић: Менталитет наше исламизоване браће

Политичка зрелост босанских муслимана је на нивоу отприлике петогодишњака који исхитрено слиједи своје унутрашње неконтролисане нагоне. А поготово у оном смислу када уради неку лошу ствар па слаже да није он крив већ његов измишљени пријатељ.


Фридрих Еберт и Амбасада Шпаније финансирају догађај који његује тековине Фате Орловић

На шпанском језику и локализованим преводом који непогрешиво стиже искључиво латиничним писмом, Амбасада нас је обавијестила о свом спонзорству догађаја који баштини традиције Фате Орловић.И Ахметовић антикампању има: Правда за Фату Орловић

Када будем изабран за потпредсједника РС, једна од главних ставки и приоритета, бит ће ми да измјестим цркву из дворишта нане Фате Орловић из Коњевић поља. Гријеше они који мисле да је овдје проблем само незаконито изграђена црква.


Суд одбацио тужбу, Фатина црква остаје ту гдје је

Основни суд у Сребреници одбио је тужбени захтјев Фате Орловић из Коњевић-Поља против Зворничко-тузланске епархије и црквених општина Братунац и Коњевић са њеним тражењем да се изграђена црква уклони из дворишта Орловића.Денис Бећировић се сјетио Фатине цркве

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др. Денис Бећировић упутио је писмо предсједнику Владе Републике Српске, Александру Џомбићу.


Суд одбацио жалбу Фате Орловић

Окружни суд у Бијељини одбио је као неосновану жалбу Фате Орловић из Коњевић Поља у општина Братунац против Српске православне цркве и тиме потврдио пресуду Основног суда у Сребреници у овом случају, потврдио је опуномоћеник Епархије зворничко-тузланске Синиша Ђорђевић.