Мојих десет година на олтару Српства

Нико није штампао, а камоли продао више књига белетристике од мене у Српској. Ријетко који савременик и у Србији, а поготово само ћирилицом, има тај број уз пролазно вријеме. Моја најближа (државна) околина ме, баш због таквих резултата, плански ишчупала и засадила наопако.


Војин Митровић у Добоју – невјероватно али помињана саобраћајница БЛ – БН

Министар комуникација и транспорта Босне и Херцеговине Војин Митровић боравио је данас у Добоју гдје јe са градоначелником Борисом Јеринићем разговарао о изградњи Коридора 5ц кроз Републику Српску, као и спајању брзом саобраћајницом Бања Луке – Добоја – Модриче – Брчког – Бијељине.

Јеринић: Мехмедовићу тешко пада што Српска постоји

Предсједник Удружења новинара Републике Српске Драган Јеринић оцијенио је да посланик СДА у парламенту БиХ Шемсудин Мехмедовић својим изјавама показује да још живи у ратним годинама, те да не може да прихвати чињеницу да постоји Република Српска и њени медији.


Коментар избора: СДС на раскршћу, СНСД слуша само централу

Познате резултате управо завршених локалних избора за Фронтал су прокоментарисали Ђорђе Вуковић, професор Политичке културе и Политичких конфликата на бањолучком Факултету политичких наука и Драган Јеринић, предсједник Удружења новинара РС.У СДС огорчени због Јеринићевих тврдњи

Српска демократска странка (СДС) изражава огорчење и забринутост поводом посљедњег иступа предсједника Удружења новинара Републике Српске Драгана Јеринића у емисији "Упитник", емитованој синоћ у програму Радио телевизије Србије (РТС), сапоштено је из ове странке.Јеринић: ОБА да одговори ко је нелегално прислушкивао телефоне

Обавјештајно-безбједносна агенција БиХ мора да пружи одговор ко је нелегално прислушкивао телефоне више од пет хиљада грађана, а пребацивање одговорности за њихово објављивање на медије представља још један притисак на медије, изјавио је замјеник директора "Независних новина" Драган Јеринић.


Светиња је Влада слободе говора

"Свима је запало за око да Додику не требају двије режимске дневне новине. Сад је тај парадокс ријешен, Независне су купиле Глас Српске"