Золак иронично поручио да се користи чесмовача умјесто медицинске воде, Влада РС му одговорила

У посљедње вријеме господин Александар Золак, директор Агенције за лијекове и медицинска средства, на непристојан начин говори у јавности, банализује и прави неумјесна поређења и понижава грађане, љекаре и струку који су уложили ванљудске напоре у борби са пандемијом и у заштити живота наших грађана.


Шаровић брани Золака

Осуђујем нападе на Александра Золака, директора Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ који је јуче био предмет вербалног напада српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика. – истакао је Мирко Шаровић, предсједник СДС.


Шта ти је Србин у руководству: Дозвољен промет руским лијековима

Директор Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ Александар Золак одлучио је да буде издата дозвола за промет руских лијекова у БиХ, у складу са овлаштењима и обавезама које прописује Закон о лијековима и медицинским средствима.
Золак: Град неодговоран према пољопривредницима

Скупштина града Бања Лука на јучерашњем засједању није дала сагласност на Правилник о условима и начину остваривања подстицајних средстава за развој пољопривредне производње (субвенције непрофитним субјектима – пројекти у пољопривреди) .


Золак: О Дому омладине треба одлучити Скупштина града

Одлуку и коначну ријеч у вези са функционисањем Дома омладине Бања Лука треба да донесе Скупштина града Бања Лука, а сви одборници у Скупштини треба да добију све расположиве информације у вези са овим питањем, каже Александар Золак, одборник у Скупштини града.