Лукашенко назвао Вучића политичком проститутком – нека се опредјели на којој је страни иначе ћемо и њега денацификовати

Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко оштро је говорио о свом колеги Александру Вучићу. Бјелоруски лидер оптужио га је за политичко лицемјерје због признања Крима као дијела Украјине и успоредио са Хитлером.


Милан Благојевић: Охаеризам и хитлеризам

Немојте се чудити оваквом наслову текста, а нарочито немојте због наслова одустати од даљег читања текста. Јер, попут живота човјека као јединке која, ради сопствене користи, зна да повлачи паралеле између свог и живота других људских бића у садашњем или неком тренутку из прошлости, тако исто може бити корисно за друштво, народ и државу да упоређује свој садашњи тренутак са догађајима и процесима из прошлости.


Макрон јавно одао почаст Наполеону, кад очекујемо да ће Нијемци Хитлеру?

Предсједник Француске Емануел Макрон положио је вијенац на гроб Наполеона Бонапарте, поводом 200 година од смрти цара који је срушио Републику и започео ширење царства крвавим биткама широм Европе. Под истим оправдањима, да уједини Европу и цивилизује друге народе, Хитлер је такође напао и скончао под Москвом.Хитлер стајл: Видео дана. Ма шта дана, године!

Један од познатијих меме-ова на Интернету је и такозвани "Хитлер меме”. Људи широм свијета су узимали једну конкретну сцену из филма "Хитлерови последњи дани” и правили од ње стотине варијација стављањем титлова који су наводни превод са њемачког.Рус хоће да купи и уништи кућу у којој се родио Хитлер

Посланик владајуће руске партије Јединствена Русија, Франц Клинцевич, жели да купи и уништи зграду у којој је у Аустрији рођен њемачки нацистички вођа Адолф Хитлер, саопштила је данас посланикова портпаролка Викторија Сукова.