СЗП о 40 Британаца и мигрантима, Драгичевићу, Ковачевићу

Савез за побједу упозорава СНСД да хитно престане са застрашивањем и ућуткивањем народа и пита којег то СНСД кандидата повезују са Давидовим убиством?

петак, август 31, 2018 / 20:34
Плашили сте народ доласком 40 британских агената, па се Милорад Додик са британским амбасадором Едвардом Фергусоном договорио да ипак нису у питању агенти. Плашили сте народ колонама од 150.000 избјеглица, па су се надлежне институције ипак договориле да их нема више од пар хиљада. Сваке седмице покушавате да уплашите народ неком новом измишљеном опасношћу и сваког дана ућуткујете медије који вам се не свиђају, родитеље који траже правду и свакога ко мисли својом главом.
Стварањем такве атмосфере сталног страха, етикетирања, подјела и линча директно сте одговорни за покушај убиства новинара Владимира Ковачевића. А чињеница да ни пет мјесеци послије не знамо ко је убио Давида Драгичевића, док ваши људи у институцијама блокирају чак и јавне расправе о том случају, говори толико много о вама да ми не морамо ништа ни рећи.
Али, кад већ тражите, ми нећемо бити "суздржани" попут вас, па будите слободни да народу одговорите на питање које се само намеће из вашег саопштења: Ко је то особа за коју се прича да је умијешана у убиство Давида Драгичевића, а кандидат је СНСД-а на предстојећим изборима?


Оставите одговор