ДН-СДС против СН-СДП: Свако може погријешити ријеч, али портпарол СНСД је погријешио политичко опредјељење

Свако у својим изјавама може да погријеши у изговору, као што сам и ја умјесто ријечи "русофоб" употријебио грешком ријеч "русофобил". Међутим, то је било чак у децембру 2020.године. И сада се тога бриљантно присјетио Радован Ковачевић, који је не тако давно, погрдно називао Републику Српску именом "Република Шумска", додворавајући се ваљда руководству СДП БиХ чији је био члан, каже Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.

субота, март 5, 2022 / 19:55

Ја сам, наводи Радовић, погријешио у једној ријечи, а Ковачевић је погријешио у политичком опредјељењу.

"Данас је тај исти Радован Ковачевић, портпарол СНСД-а и сада му је као Република Српска светиња и он је као неки њен заштитник, јер му је лијепо бити дио власти и глумити неког ауторитета", истиче Радовић.

Он напомиње да је штета коју Ковачевић и његове страначке колеге наносе српском народу огромна.

"Вријеме пред нама ће показати да је за све нас било најбоље да је остао тамо гдје је био тј. у СДП БиХ јер је политичка и економска штета коју је заједно са својом дружином из СНСД-а направио свом народу огромна и биће нам потребне године да се од ње опоравимо. Најгоре је живјети у сазнању да ће ваш народ да вас презире јер сте га до те мјере осиромашили и понизили да свако ко може једино размишља како да оде и куда да се одсели", казао је Радовић.Оставите одговор