СНП Наши: Хитно расписати референдум – ЕУ или Евроазија

СНП НАШИ почетак преговора о приступању Србије у ЕУ сматра нелегитимним политичким чином Владе Србије који никада није добио подршку српског народа и који се спроводи мимо његове воље. По последњим анкетама које су се појавиле у јавности подршка приступању Србије у ЕУ знатно је опала, док подршка савезу Србије са Русијом добија све већу […]

среда, јануар 22, 2014 / 12:30

СНП НАШИ почетак преговора о приступању Србије у ЕУ сматра нелегитимним политичким чином Владе Србије који никада није добио подршку српског народа и који се спроводи мимо његове воље.

По последњим анкетама које су се појавиле у јавности подршка приступању Србије у ЕУ знатно је опала, док подршка савезу Србије са Русијом добија све већу подршку односно 67.5 одсто грађана Србије би желело да види Србију у унији са Русијом.

СНП НАШИ као идеолози Евроазијске Уније у Србији који су изнели први политички програм о приступању Србије у исту, сматрају да је сваки вид преговора о приступању у ЕУ нелегитиман и да је режим обавезан да распише референдум на којем би се грађани изјаснили у ком смеру желе да крене Србија.

Да ли ће кренути путем Европске Уније од које добија непрекидне уцене и економско и државотворно уништавање или путем Евроазијске Уније које нам предтавља сламку спаса од слома у којем се налази Србија.Оставите одговор