Кристијан Шмит – Окупатор

Конзервативни покрет Наши из Београда, излијепио је главни град Србија плакатима који би били подеснији за Бању Луку, а још више Сарајево.


Наши се сада зову "конзервативни покрет" и траже оно што је у бившем Варшавском пакту већ учињено

Имамо најмање три тага за овај покрет (Наши, СНП Наши и Наши 1389) како су се већ мијењала савезништва и са њима имена. То довољно говори о слабости "екстремне деснице" у Србији, али ово што траже је нешто што су Чешка, Словачка, Пољска, Мађарска и сличне земље већ одавно урадиле.

Неко из Србије, са српског становишта, критикује Додика

Ово је заиста вијест, јер је предсједник СНСД уживао прећутну или гласну подршку јавности Србије. Не рачунајући другосрбијанце, што опет дође као плус ономе кога они критикују. СНП Наши, једна од ријетких националних организација која је остала критична према Вучићу као што је била и према Борису Тадићу, оштро критикује Додика, јер заједно са Вучићем издаје Косово. Њихово саопштење, као раритет, преносимо у цјелости.


Мирдита или ћивша ноне?

Српски народни покрет Наши апелује на државне надлежне органе да забране политички пројекат фестивала "Мирдита, добар дан!" који је најављен у Београду.СНП Наши: Геноцид је бомбардовање Србије радиоактивним бомбама, а не Сребреница

Српски народни покрет Наши најоштрије осуђује необјективно, срамотно и пристрасно извештавање медијске куће Радио Слободна Европа о Сребреници, где је ова медијска кућа означила Сребреницу као "највећи злочин на тлу Европе после Другог светског рата".