СДС: Галићу, врата су ти отворена

Српска демократска странка позива бившег директора ЈП Шуме Српске Јакова Галића да се придружи странци у борби за промјену стања у Републици Српској. – Оставком коју је поднио због тога што није хтио да штити личне интересе владајуће структуре, Јаков Галић је показао храброст да се ухвати у коштац са катастрофалним стањем у том јавном […]

уторак, 2 априла, 2013 / 12:49

Српска демократска странка позива бившег директора ЈП Шуме Српске Јакова Галића да се придружи странци у борби за промјену стања у Републици Српској.

– Оставком коју је поднио због тога што није хтио да штити личне интересе владајуће структуре, Јаков Галић је показао храброст да се ухвати у коштац са катастрофалним стањем у том јавном предузећу и да је један од ријетких из странака владајуће коалиције који има храбрости да укаже на незаконитости и захтјева промјене – саопштено је из СДС.

Српска демократска странка упозорава на неопходност хитних промјена у друштву. Уколико се настави неодговорна политика садашње власти, Република Српска ће доћи у безизлазну ситуацију, кажу у СДС.

За промјене су неопходни стручни и храбри људи и зато позивамо све здраве снаге у РС да се придруже странци у борби за спас нашег друштва, стоји у саопштењу.0 КОМЕНТАРА

 1. Ма како да не на 2%, па онда боље да шумска газдинства врате локалним зајединицама. Зашто трошити паре на дирекције, директоре, шофере, секретарице, куварице, портире, чистачице… по дирекцијама и наравно најскупље квадрате за канцеларије у додикових тајкуна стакленим зградуринама!?

  Шта онда са приватним шумама? Да ли би било правично исто тако и њима скинути на 2%? Билмези!x-(

 2. Није лицемјерност бранити свој основни општински ресурс! Да ли држава оставља за паприке у лијевче пољу само 2%?
  Цицко то мора одбранити у противном може затворити своју општину, а да би се избјегао такав сценарио најбоље рјешење је угасити дирекцију, а локалним заједицама треба вратити газдинства на управљање, запошљавање, пословање и наравно одоговроност!
  То наравано не одговара снсд лопужама који су од шума српске накупили милионе!

 3. rammstein, 02.04.2013. 13:26:37

  “Није лицемјерност бранити свој основни општински ресурс!“

  Ти ништа не разумијеш. Није лицемјерност бранити свој основни општински ресурс.
  Лицемјерство га је послије тога звати у СДС.

 4. I počelo je opet, posle postavljanja jednog ministra u zadnjih 8 GODINA IZ istočno dijela rs, sada jednog od direktora, be obzira iz koje su partije, Galića uz Zvornika smijenjuju i postavljaju Laketića iz Kneževa.
  Za ne povjerovati koliko tzv predsjednik MRZI ISTOK, morbidne izjave cvijanovićke, hološki degeni tipa mazalice, klošarca, pa dal je moguće da nam na istoku ne dozvoljavate da direktor bude iz prostora koji ima najveće prirodno bogastvo. Dal je moguće da je direktor elektroprivrede skromnih ekonomiskih znanja tetka iz laktaša ali kuma tzv predsjednika,dal je to znak REGIONALIZACIJE RS koju je tzv predsjednik potpisao u prudu, DAL NA PROSTORU ISTOČNE RS NE POSTOJI ŽIV ROB KOJI ZNA BILO ŠTA VEĆ JE SVE IZ LAKTAŠA I SELA OKO LAKTAŠA. Ovo je sigurno početak podjele RS na dva kantona, mi sa istoka to nećemo ali nas ovi iz laktaša na to primoravaju.

 5. Симо П. Ороз, 02.04.2013. 13:28:46

  Кокошко, питај Галића лично, па баш због тога је поднио оставку зато што се слагао са ставом СДС да оставе не испод 5% локалним заједницама, а тандем бехка и љуца (додик/цвијановић) су тражили да се обавезно смањи на 2%. Провјерено, зато не лупај него се распитај!

 6. rammstein, 02.04.2013. 13:40:45

  “Кокошко, питај Галића лично, па баш због тога је поднио оставку зато што се слагао са ставом СДС да оставе не испод 5% локалним заједницама“

  Опет сереш. Есдеслије стоје иза става да се рента од 10% не мијења. Када су се предомислили?

 7. То 10% је давао додик својим слугењарама начелницима из снсд, док нису попушили па је онда он окренуо плочу да овим из опозиције начелницима смањи на 2%, међутим прије додиковог искакања из шина на 10% било је тих 5% испод којих сигурно неће пристати нико од начелника, а пошто су они већином из СДС ти то третираш као њихов став!
  Па одконтај се, брее, за сву ту причу је крив гуланфер из лакташа, који што прије оде у пм то ће прије сванути и овом народу овдје!

 8. rammstein, 02.04.2013. 13:59:46

  “… а пошто су они већином из СДС ти то третираш као њихов став!“

  Па нормално да ћу тако третирати. Ако Цицко каже да 10% остаје, ваљда иза њега стоји ѕстранка као и иза осталих начелника. Или ти боље знаш?

 9. Галићу, не иди у СДС, крајњи домет садашњег СДС-а је да трчкара ко керче за ел президентеом, ако се преласком у редове квази опозиције замјериш бордо црвеним, нећеш у будућности имати никакве шансе за напредак, кад Босић са државног, платформу о сарадњи прошири и на републички ниво. Кад може у Сарајеву, Фочи, Бањалуци, зашто мислити да и коалиција на нивоу РС није могућа.
  Глас Истока, једина шанса за опстанак Срба у екс СРБиХ је подјела, крајишка похлепа и узимање од истока је превршило сваку мјеру, па ћемо да видимо да ли ми, поред шума, рудника, житница, хидро и термо централа можемо изаћи из средњег вијека у који нас је смјестио СНСД, а да ли ће гамад крајишка моћи финансирати најскупље путеве и трпати паре Станковићу у гузицу кад их се сведе на реалност, а то је кексара у Приједору и таригузара у Бањалуци.

 10. Ево прилике влади да шуме српске да 6 мјесеци на управљање Еколошкој партији.

  Треба царски рез, треба памет и муда имати па се супроставити кулацима.

  Погледајте нпр. Шумарство Пале задње двије године имало губитак 3 милиона км иако се стално шума сјече, како је то могуће?

  Предсједник Еколошке партије као предсједник рибара у Палама са годишњим буџетом од 5.000 км од дозвола и без помоћи општине за двије године са својим рибарима направио спортско рибарски центар у власништву Удружења у вриједности од 600.000 км у подножју Јахорине, који је постао највећа туристичка атракција у регији, како је то могуће?

  Све се своди на оно што Никола пише и тврди, нема печата у руке у име народа ко није спреман и животом гарантовати његово поштено коришћење, кад додаш томе организаторске способности ето српских шума гиганта што су увијек биле.

  Вратите се теми.

  Што се тиче поштења СДС и ПДП ће морати прво причати о својим лоповима начелнику и предсједнику СО Пале због којих је поштен народ морао данас да штрајкује и тражи спас од владе, полиције, тужилаштва и судског вијећа због криминалаца.

  Галић ако је поштен једино мјесто му је у Еколошкој партији, гдје друго би частан човјек?

 11. Симо П. Ороз, 02.04.2013. 14:08:19

  Не, коњино глупа, не стоји СДС иза њега него народ, ваљда ти је то јасно!?
  Од чега треба да живи овај народ на Романији, од оног што има или од СДС-а? Пизда вам материна лоповска, је л’ то само народ оно што је око лакташа, а овамо смо ми јалијаши, дивљаци, који неће мирно да дају своју шуму да је ви тако културно сијечете и продајете за себи у џеп?
  Па матер вам.. јбм..не да вас треба убијати ко гњиде, него спаљивати на гомили!

 12. Напуши се кривог стојка. Кога ћеш ти пиздо убијати и спаљивати. Читав рат си провео уз Радованово прко, а овдје си нашао да глумиш јуначину. Ти си обично пљачкашко и шверцерско говно.
  Фукато једна јалијашка, ја ни у једном моменту нисам рекао да треба смањивати ренту од 10% него си ти рекао да је став СДС-а да рента буде 5%. Па ко ту смањује ренту, павијане романијски?

 13. Да, стварно сви знате да нисам лицемјер, али зову Галића у борбу против криминала а народ данас у Палама штрајкује против старог и новог начелника, обојица из СДС-а због веза са грађевинском мафијом.

 14. Симо П. Ороз, 02.04.2013. 17:18:38

  Гњидо крајишка, ми смо Срби из Источне Српске војнички ријешили своје питање, а вама су рјешавали брзобјежеће крајишке бригаде, шта ти имаш да узимаш у уста Радована, пиздо крајишка, ја сам Радована гледао са нама и код Горажда и око Сарајева на фронту, а гдје си ти био са јајаром додиком тад?

  И боли мене к.. за став СДС-а да ли ће приход од коришћења шумског богатства бити 10% или 5% или 2%, овдје се ради о ставу народа, народ Романије не да да им лопуже из лакташа односе паре од њима животно важног природног ресурса!
  Ферштенд?

 15. rammstein, 02.04.2013. 22:47:41

  “… ја сам Радована гледао са нама и код Горажда и око Сарајева на фронту“

  Гледали су га и Крајишници у на Купресу, Гламочу, Дрвару, Јајцу, Шипову, Санском Мосту. К’о ловачко пашче. Дође, запиша, оде, а усташе за њим.

 16. Симо П. Ороз, 03.04.2013. 12:11:19

  Вашем кукавичлуку ни Радован није могао стати у крај, џаба вас је куражио кад сте ви урођене јајаре.
  Жао ми је само Санког Моста, то се могло одбранити, а оно доле гдје људи спавају са овцама и кравама немам намјеру ни коментарисати. Њима су важније биле њихове овце него шта им Радован говори да раде, куд ћеш бољи примјер од оног чудака змаја од шипова, еклатантан примјер, ко би таквим могао помоћи!?

 17. rammstein, 03.04.2013. 12:25:27

  “Жао ми је само Санког Моста, то се могло одбранити“

  А остало се ваљда, по логици, није могло одбранити.
  Па кад је тако међеде, зашто онда оптужујеш људе за кукавичлук?

  Зар је требало да народ изгине на изданој територији, за коју и сам кажеш да се осим Санског Моста није могла одбранити?

  Сам себи уваљујеш рамуша у уста. Кад пишеш коментар концентриши се. Који ти је рамуш. Немој одмах скакати ко бијесан јазавац!

 18. Симо П. Ороз, 03.04.2013. 12:33:33

  Такве пичкетине као ти нису могле одбранити ништа, а то све што наводиш да је требало бранити је баш ништа, осим С.Моста!
  Што се нисте бранили бар мјесец дана пичка вам материна, па да кажемо да сте били издати?
  Знаш ли ти јајаро колико је трајао напад на Српско Сарајево 1995. тзв. деблокада Сарајева са 50 хиљада муслиманских бораца из свих праваца?
  Трајала је двије недеље, за то вријеме можда су заузели свега три или четири наша рова, а изгинуло њихових хиљаду бораца, да би на крају одустали од „деблокаде“ уз констатацију да је акција доживјела дебакл, не само спријечени већ потучени, уз то наши борци са Илиџе су заузели без артиљерије највеће упориште у граду Бетонару и тако им показали ко је ко и шта је ко у овом граду и овом рату!

  http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%A1%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%B0

  Толико што се тиче те тематике, поклопи се ушима тим крајишким јајарско послушничким и не јављај се по питању ратних збивања више никад!

 19. Mr Biggy, 03.04.2013. 13:16:33

  Времена се не мијењају са таквим лоповчинама као што си ти и твоје снсдовце, вас треба мијењати, заправо поштено стријељати, јер ви немате ни толико части да сами одете или извршите колективно неки харакири!
  Лако ћемо ми за времена, само ваља очистити толико ђубре што се са вама накупило по разним бироима!

 20. rammstein, 03.04.2013. 13:00:07

  “Што се нисте бранили бар мјесец дана пичка вам материна, па да кажемо да сте били издати?“

  Павијане романијски,

  Бранио се Мркоњић мјесец дана послије пада Јајца, Шипова, Кључа. Изгинуло више бораца за тих мјесец дана него током читавог рата. Али џаба, опет ловачко пашче дође, запиша, оде, а усташе напунише јаму у Мркоњићу.

 21. Гледе и унаточ ове распре све ми се више чини да не гријешим кад сам избацио тезу о кантонизацији Р.Српске на три 4 кантона… Али не са гломазном администрацијом, већ све прогласити нерадницима и бирати домаћине провјерене да воде регије/кантоне… Избори само за предсједника,а народну скупштину да бирају кантони своје представнике.Политичке партије и партијаше укинути, а тиме и привилегије! У Катару је радити у општини исто као и бити сметљар! Не због кеша који имају, већ због тога ђто то сматрају најнезахвалнијим послом, јер политику и администрацију гледају кроз призму народних слуга…али ајде ти то објасни нашим калошерима?! Из сваког кантона би се бирао исти број посланика, а њихова улога би била само доношење одлука и закона који би били на нивоу Републике Српске. Њихов укупан број не би прелазио 21… а и ту би се штедило максимално, а не би имали принадлежности и привилегије и не би била професионална радна мјеста, а за свој рад би добијали 200КМ (Иву Андрића) мјесечно плус трошкови горива, а становали би у становима Народне Скупштине. Тако да би за њихово финансирање на годишњем нивоу била уштеда 70% досадашњег издвајања, с тим да би био исти случај са кантонима, па би укупна уштеда износила нешто преко 50%,тј. тачније 55% од садашње цифре која се издваја за институције. На том нивоу би се урадила децентрализација, па би већина општина остваривала 60% прихода од општина а они би слали 20% кантонима и 20% држави, што је и те какав помак у односу на садашње стање.Тиме би смо добили јаке основне ћелије друштва-општине и функционалне остале нивое власти. Плата у Републици Српској не би смјела бити већа од 2 просјечне и тиме би смо зауставили даље раслојавање класа. ЗАКОН би био исти за СВЕ! А Судије и тужиоци би били смјенљиви и оцјењени би били по учинку. Непотизам,мито, корупција, убиства, привредни криминал, силовања би била кажњавана доживотном робијом, а не мање од 10 година затвора. Такви преступници би хранили стоку на фармама, косили ливаде, пластили, а сва производња из таквих притвора би ишла за помоћ социјалним категоријама становништва, болницама…свим ресторанима друштвене исхране… Људи! Вријеме је да се крене!Иначе нас бити неће!Умиремо, изумиремо и оболијевамо….

 22. Mr Biggy, 03.04.2013. 13:30:06

  Хехе…крајишка пичко, шта оно било у електрокрајини, све лопов до лопова, само кад се помене то име крајина, асоцијација јасна ко дан, лопови!

  Симо П. Ороз, 03.04.2013. 13:49:42

  симага, не плачи пичко, није вама Радован наредио да бјежите, да вас није тјеро у рат ни тих неколико дана не би остали ту у својим кућама, прва граната и ви штура, наравно за тако невиђено ваше „јунаштво“ ви ћете кривити увијек некога, рецимо Радована, а шта вам је ту чинио Младић? Што се ето са њим нисте одупирали?

  B-)B-)B-)
  већих пички у животу нисам видио од вас мркоњићана, ви бре треба косе у руке и белегију за појас, какви ви борци глупе јајаре!?x-(

 23. СРбин 74, 03.04.2013. 15:24:02

  Апсолутно подржавам идеју, и ово што си предложио, овакво одржавање режимске трулежи одвлачи овај народ у нестанак!
  Треба хитно подијелити РС на економске цијелине!

 24. Пашче балијско, само уједај.
  Ако си вријеђао крајишке борце, нека, нек’се сами бране. Али манијаче, зар немаш нимало поштовања за преко 150 побацаних у мркоњићку масовну гробницу, мамицу ти јебем балијску!?

 25. Дође вријеме кад зло крене радити у име добра. Рамине писаније су оно што је Радован заиста и мислио о Крајини. Ја сам у то сигуран. Радованова подгузна мува Рамо сигурно је без трептања слушао газду и сада нам то јавно преноси.

  Овим испадима је сигурно отворио очи многима који су заборавили шта је СДС и каквг зла нас је ослободио Милорад Додик.

 26. Симо, апсолутно уважавам и подржавам Твоје писање по безброј тема, углавном о стању у Србији, али, не можеш против чињеница, знам мноооооого људи, кроз посао контактирам сваки дан са различитим људима, различитог географског поријекла, статуса, образовања……..,али велика већина о крајишницима нема лијепо мишљење. Утврђивању те перцепције максимално помаже садашње стање апсолутног занемаривања Херцеговине, Романије, Подриња и Семберије и бацања пара на Станковићеве пројекте, прескупе путеве и непотребне петље, столице и пепељаре од по пар хиљада КМ, док у Касиндолу влада ситуација као у пољским болницама током првог свј. рата.
  Сви се сјећамо и Омарске и Кератерма и Корићанских стијена и убијања католичких свећеника по БЛ, сви се сјећамо прве масовне бјежаније у историји српске војске са дрвара, 1994, свједоци смо тога да сваки дан пљуште пресуде за много крајишких функционера из времена почетка рата………….тад сте се јуначили и продавали оружје Дудаковићу и точили гориво на територији Хрватске. Годину двије послије, за пар мјесеци возили сте у рикверц 700 км, од Перуче до Бочца, то ни Мишко није могао. За све то вријеме народ на истоку је трпио и живот на 50 метара од линије у Касиндолској, Хаџићима, Грбавици…..клали су га у Кравици и на Чемерну, и кад смо све одбранили, понијели смо најосновније, ископали мртве и жртвовали све, зарад опстанка Републике Српске. Ово што сад тај исти народ трпи на истоку, у Новом Горажду, Српском Сарајеву, колективним центрима у Вишеграду, није достојно живота човјека, и апсолутно оправдавам револт и негодовање истока Републике Српске.

 27. За све које на било који начин деле Рамушево мишљење:

  http://wikimediafoundation.org/wiki/File:Radovan_Karad%C5%BEi%C4%87_1984_arrest.jpg

  http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=456

  Распитајте се и који је град понајвише страдао у РС за време рата,где су убијени први цивили и где заправо рат у Б/Х прво пренесен из Славоније.

 28. Симо П. Ороз, 03.04.2013. 15:47:47

  Е баш те додик ослобађа, води га кући, само што даље од Источне Српске! Видим, све са станковићем ослобађа РС милиона, кљусе крајишко, иди бре код оног змаја на испашу, такве пиздурине мајка не рађа ко што сте ви крајишке!
  Па ко вас не би мрзио такве дволичне пичке!?

  Mr Biggy, 03.04.2013. 19:31:39

  Коме ти пишеш о рату матер ти јебем усташоидну дервећанска дрољо!?
  Сва твоја дервента може да стане у Касиндолску улицу и ступску петљу па до Отеса, Азића, Доглода или овамо Добриње и Аеродромског насеља ни једна зграда није остала читава срушене до темеља и ти пишеш о својој дервенти гдје су вас усташе истјерале без метка 1992. да би онда операцијом коридор неки други људи дошли и ослободили то мјесто, а гдје си ти у свему томе био? Нигдје ко и обично, кад се такве љиге распишу о рату, ја бих се одрекао свог учешћа, али нећу због Радована, за њега сам се борио и он је наш предсједник и вођа док је жив тако ће бити, а ви мрш тамо на запад, ето вам додика водите га кући јебо вам он матер!

  И ово што Заметица пише, нисте изгледа ни свјесни, ја сам и добар према вама, колико вас обичан народ мрзи, они не би ни писали са вама уопште, ви крајишници сте за овај наш народ усташе само оне прерушене!

 29. Балијо, само настави.
  Зар не примјећујеш да су сви ућутили. Читају и не могу вјеровати да у некоме има толико мржње. Какви су то комплекси? Какве је експерименте Караџић на теби вршио?

 30. Заметица,

  Твој став о Крајишницима је такав какав је и шта се ту може. Генерализовање је увијек лоше, али то је твоја ствар.
  Нека оно балинче Рамо види да се то може рећи на културан начин. Па нек’си љути ко хоће. Ја се не љутим јер знам да ниси у праву.

 31. Тужно и ружно.
  Текст нисам ни читао,коментаре јесам.
  Каква подјела,какви бакрачи.
  Аутономаши Рамштајн и Заметица морају знати да би та њихова замишљена „источна рс“ била мајка шумокрадицма,шверцерима,криминалцима,мрак,једноставно Афганистан на челу са Садамом Хусеином.
  Од Бијељине јужно стварно је угашено свјетло у свим општинама али је чиста демагогија да се било шта може поправити преко ноћи,треба нам много више поштења и патриотизма да би кренули напријед.
  Заметица прича о комуникацији са људима,па што не напише да из Хрватске сваки дан хиљаде аута прелази у куповину у сјеверо-западну Републику Српску,да гастербајтери којих је из ових крајева много доносе Еуре и Франке и непрестано преправљају куће и улажу и да се то осјети.
  Далеко је и то од доброг али у успоредби са јужно од БН дјелује као ЕУ у магли.
  Кад већ спомињете Дервенту сјећа ли се неко ТВ дуела на БНТВ актуелног Градоначелника Дервенте и неког следбеника Садама Хусеина који је човјеку који је повећао број радних мјеста за 7000 у реалном сектору производње замјерио да људи раде за мале плате на шта је реаговала и водитељка БНТВ.
  Лијеп поздрав

 32. Ово је овдје постало презасићено фрустрацијама срба мухамеданаца типа хуге, змаја, раме и иних… За оволики говор мржње се укида читав сајт, и хапси администратор!
  ШТА РАДИ СПЕЦИЈАЛНО ОДЈЕЉЕЊЕ МУПА ЗА САЈБЕР КРИМИНАЛ???x-(

 33. Тема је људи позив СДС-а Галићу, одлично з аразна мишљења.

  Ја се ево питам што је напустао мјесто директора, што му његова партија није дала подршку или га напала, што му нуди СДС да пређе код њих, има ли СДС у својим редовима које треба истјерати или немају квалитет па се појаљчавају из социјалиста?

 34. Динкић Млађан, 03.04.2013. 21:39:11

  Млађо, зар садашња РС са додиком на челу није мајка шумокрадицма,шверцерима,криминалцима,мрак,једноставно Афганистан на челу са Садамом Хусеином?

  Зар си ти слијеп код очију, па ми се управо боримо свим силама против тог њиховог зла које су наметнули као стил живота свих људи у РС.
  Па неће то моћи, поломићемо им кичму кад тад и како тако, већ га пуше снсдовце на истоку на свим мјестима!
  Слугењаре њиховог режима су омражене код нас и то је факат тако, народ у Источној Српској мрзи те лопуже из крајине који само себи штеле послове и јавне радове!
  Сви добронамјерни људи из РС треба да стану на нашу страну, на страну правде и истине, а ко вјерује њима, нек иде у парк младен стојановић и нек им пружа подршку, баш тамо гдје и они преварени припадници ОС штрајкују.
  Ми одавде нећемо никад ићи тамо, нек ни они нама не долазе овамо…или ћемо бити принуђени на друге методе над усташоидним крајишким говнима!

 35. Тешан Подруговић, 03.04.2013. 21:48:18

  Имаш ли неки проблем? Хоћеш ти доћи да ме хапсиш пиздо режимска? Ево ја сједим и чекам или да дођем сам да ме хапсиш ти јајаро режимска, како ти и презиме каже, подругљиво!?

 36. Симо, није да бих даље разрађивао тему, али, ред би био, с Твоје стране да ми помогнеш да не будем у криву, у заблуди, па Те молим да ми укажеш на неки нетачан навод из мог, што би рекао већ спомињани Змај од Шипова, реферата.
  Унапријед хвала.
  Динкићу, ти си припадник сировинске базе, слоја који има озбиљан брејн демиџ, који 4 године свог живота продаје за лажно обећање, које се у народу веже за оно „лудом радовање“, или што четири године живота продају за комад крметине и млак нектар, фуууј.
  Источна РС ствара 90 посто националног дохотка, а живи као прије 200 година, какве шумокрадице, па шта ви онда крчмите скоро 10 година, ко направи оволике дугове у шумама, ко направи 50 милиона ненаплативих потраживања, ако су СДС-овци све покрали?
  Какав Авганистан и Садама ти спомињеш, па ко има фобију од свих, осим од пијаног руског амбасадора, ко сања штампарије беџева по Дојчланду, јел* ми или овај твој тракториста?
  Јел то, матере ти заслуга Владе РС то што Хрвати улажу у своје куће, а ми им за то узимамо паре…..мислио сам да си паметнији од ових својих из базе, али и теби је ај кју на нивоу собне температуре, и то кад је скупа струја, па се котлови одмарају.

 37. Рамштајн,читам твој коментар:
  „па ми се управо боримо свим силама против тог њиховог зла“
  „поломићемо им кичму кад тад и како тако“
  „треба да стану на нашу страну“
  „Ми одавде нећемо никад ићи тамо“
  „нек ни они нама не долазе овамо“
  Човјече који то ми,наши,они???
  Ти ако ниси главом и брадом (а гарантујем да ниси) Небојша Вукановић треба да се покријеш по глави и ућутиш из једног врло једноставног разлога. Само је Вукановић СНСД & СДС назвао „два крака исте хоботнице“.
  Дакле припадаш ли једном краку као сировинска база или гласачка машанина онда својим писањем обмањујеш себе а и друге.

  И на крају да ти одговорим на твоје питање.
  НИЈЕ!

 38. Динкић Млађан, 03.04.2013. 23:19:46

  А што ти Млађане гледаш све кроз призму политичких странака!? Не припадам њима, већ свом народу с којим сваки дан исту муку мучим, кад фали нешто њима, фали и мени. Ферштен?
  Како би ти живио поред рудника злата, али да ти неко не да да уђеш у њега, јер јбг он то узео на превару демократије, а ти си се родио ту и знаш да ти је и пра прадеда живио скромно и поштено од тог рудника!
  Па како је онда једино на нашим просторима највише преостало тих шумских површина и послије Асутрије и прве и друге Југославије? И сад те неки шупандер из купусовине назове јалијашем и шумокрадицом? Па јбм му матер бре…Млађане, буди бар ти паметан човјек, немој ко ове твоје луде краве из снсд-крајина шупљирати и клети се у „њихово поштење“.

  То што је СДС опозиција, а код нас власт, то је више одраз воље овог народа да се супротстави крајишким лоповима, а не што нам је нагодан програм СДС-а, па нек пробају да се стопе са снсд-ом и видјеће шта ће им остати од популарности на Истоку!?

 39. Заметица Јован, 03.04.2013. 23:06:21

  “… па Те молим да ми укажеш на неки нетачан навод из мог, што би рекао већ спомињани Змај од Шипова, реферата.“

  Одговорио сам ти. У твом реферату нема чињеница поткријепљених снагом аргумената. То што си написао је плод твојих предрасуда и стереотипа које си прихватио из мени непознатих разлога (нити ме интересују).
  Према томе, чињеница није чињеница, ако иза ње не стоји аргумент. А мене само чињенице занимају и њих коментаришем.

 40. А Бог те је… драги, сад ће испасти да логора по Приједору није било, да су се протјерани Приједорчани сами бацали на главу са одређених стијена, да су Жупљанин, Корњаче, међеди и друге животиње, Брђанин и ина друга имена носиоци признања за хуманост, да су дрварчани 1994 успјешно извршили десант на Карловац, да су католички свећеници у БЛ извршили самоубиства….. једино ти мало остављам простора за разговор око тога да ли сте бјежали 550 или 700 км, и да ли је та бјежанија трајала који дан дуже или краће….
  Не можеш болан против чињеница.

 41. rammstein, 03.04.2013. 22:47:25

  …“потурчи се плахи и лакоми,
  горе ове засмрдјеше некрсти…“

  Вас господине што се преобукосте у Рашову кожу раздире неки моћан демон.
  Ви немате страсти за правдом и истином колико за некаквом осветом „па после нек се гине…“
  Понашате се као дивљи вепар сатјеран у тјеснац и дробите, кидате и ломите. Канда сте учинили неки грдни гријех и сада због своје срамоте и побуне савјести ширите мржњу, раздор и опачину коју вам из мени потпуно несхватљивих разлога неко овдје дозвољава. Можда народна милиција и зна шта ради, можда отпушта овако пару, ко ће га знати…
  Ја пак мислим да се вас ама баш ништа не пита ни у рођеној кући, а камо ли да се власт почеше дје је најдебља и гдје политичари обично држе образ.Ви овдје само брукате самог себе, а можда и куран и ћабу, нисам толико видовит баш да провалим сваког змаја, хугу, чичу приједорскога или јована, јесу ли формално скидали изолацију са цевке и похађали мејтеф или су просто заборавили шта то значи православно покајање и искрена исповјест у цркви…
  У сваком случају, прпоручујем психијатра ако је одлазак свештенику и покајање сувише „заметично“.

Оставите одговор