Равногорски покрет Србије: Тадић многе честите Србе утамничио

Централна отаџбинска управа Равногорског покрета Србије, Црне Горе, Отаџбине Српске и дијаспоре затражила је од предсједника Србије Бориса Тадића да одмах прекине да скида "љагу" са српског народа и Србије на начин на који то ради посљедњих неколико дана и година. "Ми духовно, национално и територијално уједињени и утемељени у српском народу сматрамо да је […]

петак, јун 3, 2011 / 17:15

Централна отаџбинска управа Равногорског покрета Србије, Црне Горе, Отаџбине Српске и дијаспоре затражила је од предсједника Србије Бориса Тадића да одмах прекине да скида "љагу" са српског народа и Србије на начин на који то ради посљедњих неколико дана и година.

"Ми духовно, национално и територијално уједињени и утемељени у српском народу сматрамо да је скидање `љаге` на ваш начин многе честите Србе и српске официре утамничио по затворима Србије, БиХ, поготово у НАТО логору у Хагу", наводи се у отвореном писму Централне отаџбинске управе Равногорског покрета упућеном Тадићу.

У писму, које је потписао предсједавајући Централне отаџбинске управе Јово Вукељић, констатује се да би сав српски народ био сретнији да је предсједник Србије протеклих година своју енергију трошио "на примјени правде када су неки злочинци, који су починили велико зло над спским народом, пуштани из затвора због `недостатка доказа` српског Тужилаштва".

Централна отаџбинска управа Равногорског покрета Србије, Црне Горе, Отаџбине Српске и дијаспоре подсјећају Тадића да би му вјеровали у његовом залагању за поштовање закона Србије и ЕУ да је "истрајао на тужби против НАТО-а и земаља чланица Алијансе због бомбардовања Србије и Републике Српске".

Централна отаџбинска управа предлаже представници власти и правосуђа Србије покајање у цркви и то не само ради бившег предсједника Републике Српске Радована Караџића и српског генерала Ратка Младића већ и због осталих Срба који су изручени.

На крају писма подсјећа се да је "у српском народу сваки јунак, историјски гледано, морао имати свога издајника".Оставите одговор